Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Robinál, a politikai süllyesztő ajtaját már kinyitották?

IMG 5944-002Az őszi önkormányzati vereség okozta sokkot még ki sem heverte a Fidesz hajdúszoboszlói szervezete, és a helyi elnök körül ismét botrány van kibontakozóban. Már az is megérne egy puffogást, hogy miként fordulhatott elő az, hogy egy 8:1-es választási vereség után változatlan a helyi Fidesz vezérkara, eszükbe sem jut a lemondás lehetősége.

 

 

Visszatérve a mostani esetre, a mai napon a vagy.hu megírta, hogy a listáról bejutott Kocsis Róbert önkormányzati képviselőt munkaszerződéssel alkalmazza az önkormányzat.
IMG 5963 másolata-004Kocsis Róbert – aki nem kezdő politikus, korábban volt már országgyűlési képviselő, majd megyei közgyűlési alelnök is – a városi közigazgatási portál tájékoztatása szerint az igazgatási, szociális ügyrendi bizottságnak az elnöke, míg a kulturális, sport, nevelési bizottságnak a tagja. Képviselői alapdíja 85 ezer 30 forint, a bizottsági elnökletért további 76 ezer 527, a tagságért pedig 38 ezer 263 forintot kap havonta. Ez összesen 199 ezer 821 forint, és pont ennyi szerepel az ominózus dokumentumon is. A teljes cikk ITT olvasható.

Miután a cikket elolvasták, néhány apró adalékkal szeretnénk hozzájárulni a tisztánlátáshoz. A cikkben említett dokumentum valóban létezik, mi is tudtunk róla, gyűjtöttük hozzá a kiegészítő információkat, terveink szerint egy kis csokrot szerettünk volna összeállítani a képviselő úr kisded játékairól. Ime a hivatalos dokumentum egy részlete:

IMG 0742-001

Ha ez a munkaszerződés valóban szabályos és törvényes, akkor a többi képviselő vajon miért nem élt ezzel a lehetőséggel? Viszont ha csúsztatás van a magyarázatban, akkor minek kell még bekövetkezni ahhoz, hogy ezt a vezérkart eltüntessék. A „piaci hírmondó" szerint, már hónapok óta azt lebegtetik a levegőben, hogy ha nem mond le az elnök, akkor feloszlatják a hajdúszoboszlói szervezetet, mert ez már nekik is egyre kínosabb.

IMG 9687-006

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)