Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Segítségnyújtás nélkül hagyta el a baleset helyszínét

DSC 0020A rendőrök keresik azt a kerékpárost, aki Hajdúszoboszlón összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 09050/230/2015. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 21-én 13 óra 57 perc körüli időben egy ismeretlen férfi kerékpárral közlekedett Hajdúszoboszló, Bethlen utcán, a Kenézy utca felől a Hősök tere irányába. Haladása során a Piac előtti útszakaszhoz érve egy mögötte, vele azonos irányban haladó segédmotoros kerékpár előzni kezdte, amelynek során összeütköztek. Az ütközés következtében mindketten elesetek, a segédmotoros kerékpár vezetője megsérült. A balesetet követően a kerékpáros férfi adatai hátrahagyása, valamint a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott.

Az ismeretlen férfi 80 év körüli, haja színe ősz.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset körülményeivel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

DSC 0018

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)