Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Városmarketing Gyémánt Díjat nyert Hajdúszoboszló

vmgy multiHajdúszoboszló "Városmarketing Gyémánt Díjat" nyert a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett pályázaton! A pályázati felhívásra 66 nevezés érkezett 6 kategóriában. Az ismert szakemberekből álló zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing Gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.

 

 

A díj létrehozásának céljaként a szövetség a következőt fogalmazta meg: „Az Országos Városmarketing Díj pályázatot azért alapítottuk, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére."

A Hajdúszoboszlói Nonprofit Kft a külső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában nyerte el a szakmai elismerést Hajdúszoboszló városának. Ebben a kategóriában a külső célcsoportok felé (nem a helyi lakosok és vállalkozások) irányuló, elsősorban kommunikációs megoldásokat vizsgáltak: weben, mobilon, közösségi média megjelenések, kampányok, digitális megoldások, film, kiadvány, nyomtatott sajtó, közterület, innovatív média-használat, direkt marketing.

Mentett képkocka 452-002

Az értékelési szempontok a következőek voltak:
- a célcsoport és célkijelölés indokoltsága,
- a kommunikációs megoldás relevanciája,
- koncepcionalitás, integráltság – illeszkedés a város egésze marketingjéhez
- kreativitás, unikalitás
- marketing eszközök alkalmazásának szakszerűsége,
- kommunikációs célok elérése, költséghatékonyság
A szövetség véleménye: „A jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre!"

Mentett képkocka 455-001

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)