Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Elfogták a hajdúszoboszlói rablás gyanúsítottját - videóval

tek 5A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a 20 éves tettest. A Hajdú-Bihar megyei nyomozók őrizetbe vették M. Dávidot, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy hajdúszoboszlói élelmiszerboltot.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy arcát eltakaró fiú 2015. február 17-én 18 óra 15 perc körüli időben bement egy hajdúszoboszlói boltba, majd a kasszából pénzt vett ki. Az eladó észrevette, hogy a fején kapucnit viselő fiatalember a pénztárgéphez behajol, ezért rá szólt. A tettes ekkor a kezében lévő fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat megfenyegette, majd a megszerzett pénzzel elmenekült. 2015-02-18-án beszámoltunk a rablásról.

Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely eredményre vezetett. A beszerzett információk alapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves hajdúszoboszlói lakos, akit 2015. június 4-én a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai elfogtak és a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra előállítottak. Videó az elfogásról itt!

A nyomozók M. Dávidot gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáskor a nyomozók egy airsoft fegyvert találtak és foglaltak le, amellyel a gyanú szerint M. Dávid a bűncselekményt elkövette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

nevtelen 31

s0959272 0

s0999276

20150604 123737

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)