Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Litván focisták az Atlantis-ban

Labda másolataMa este, Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban játszott a Magyar Labdarugó válogatott, a Litván Labdarugó válogatottal. Az erdmény 4:0 lett a Magyar Válogatott javára, amin 5200 néző szurkolt.  A sprtteljesítményt és a szakmai értékelést a szakemberek elvégzik. Itt nekünk most az adta az apropót, hogy  a külföldiek ismételten hajdúszoboszlói szállodát, a Hotel Atlantis****superior-t választották.

 

 Ma délután megkerstük Kispál Lillát, a szálloda értékesítési vezetőjét, hogy árulja már el, hogy miért ismét az Atlantis lett a nyertő hotel a focistáknak?
"A tavalyi évben a dán csapatnál jelesre vizsgázott az itteni vendégszeretet, ezért jöttek ezúttal ismét szállodánkba. A litván 10 celsius fokból a 30 fokos melegbe érkezve nehézkes volt az átállás, de a magyaros konyha nagyon is elnyerte tetszésüket, így könnyű volt az akadályt venni. Azt mondták, van mit tanulniuk a litvánoknak ételkészítés terén. Szimpatikusnak találták városunkat, most járnak Magyarországon először. Szigorú menetrend és fegyelmezettség jellemzi a csapatot. Az esti meccs után hajnalban már indulnak is vissza Budapest felé, így a látogatásuk elég rövidre sikerült."

Csapatfotó másolata

Érkezés másolata

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)