Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Hajdúszoboszlón a Desperado

desperado_9Bár a délelőtti hírek még repülőgép szerencsétlenségről szóltak, a nap folytatása remekül sikerült! Igaz a délutáni zivatar rövid időre átalakította a fesztivál képet Hajdúszoboszlón, az eső nem sokáig esett és estére ismét telt ház volt a téren. Főleg akkor, amikor a Desperado lépett a színpadra.
 

desperado_11A szabadtéri színpad előtti tér este nyolc órára zsúfolásig megtelt. Az időjárás miatti csúszás csak tovább növelte a tömeget. A várakozást remekül ki lehetett használni. A Desperado rajongók végig kóstolhatták a hajdúszoboszlói grill kínálat legfinomabb sültjeit és persze a messziről érkezők megízlelhették az igazi szoboszlói kenyérlángost is. Aki nem töltött be szombat este vezetői szerepet, a finom vacsorát sörrel koronázhatta, a VI. Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztiválon.

desperado_21Nem sokkal fél kilenc után a szinpadon megjelent a Desperado. Betti mikrofont ragadott és a fiúk a húrok közé csaptak. Kezek a magasban és indul a buli! Május utolsó szombatján, nyári tömeggel és fantasztikus hangulattal, megkezdődött Hajdúszoboszlón a sokadik idegenforgalmi főszezon. Ha pontosak akarunk lenni a nyolcvannegyedik. Hiszen fürdőnk idén 84 éves!

 

 

Az est további fotói a KÉPGALÉRIÁBAN!

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu


Hozzászólások

 
+1 #1 Guest 2010-05-31 19:39
A desperado koncert nagyon tetszett csak igy tovabb es Hajduszoboszlo is gyonyoru !!! :lol:
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)