Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Elfogták a templomi betörőt

20150708081404A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták azt a 38 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy nagyhegyesi templomba, ahonnan különböző kegytárgyakat és készpénzt tulajdonított el.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 6-án 13 óra 36 perckor egy helyi polgárőr arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Nagyhegyes, Kossuth utcában található református templomba betörtek. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően a helyszínre mentek és forró nyomon megkezdték az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását. Az adatgyűjtés és tanúkutatás rövid időn belül eredményre vezetett. A rendőrök a beszerzett információk alapján nagyhegyesi otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves K. Lászlót, akit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a férfi a templomból egy kelyhet és egy rézből készült keresztelő kancsót, valamint két tányért és készpénzt tulajdonított el.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

20150708081345

20150708081404

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)