Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Mindent lopott, kerékpárt, mobilt, italt, most már őrizetben van

20151408095624 másolataA hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 49 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több helyi házba is betört.

 

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2015. augusztus 10-én 6 óra körüli időben bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen személy egy hajdúszoboszlói családi ház pincéjéből egy kerékpárt eltulajdonított. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 49 éves férfit. M. Pált a nyomozók 2015. augusztus 13-án elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte, vallomásában elmondta, hogy a kerékpárt azért lopta el, mert haza akart vele menni, majd később eladta azt. A nyomozás adatai szerint a derecskei lakos megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. augusztus 12-én további két hajdúszoboszlói lakóházba betört és azokból szeszesitalt, valamint készpénzt és mobiltelefont tulajdonított el.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

20151408095624 másolata 2

A rendőrök az egyik családi házból eltulajdonított kerékpárt megtalálták, lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)