Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Grillétel-és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón

szlami_zarovizsga4Aki Hajdúszoboszlón ezen a hétvégén unatkozott, az magára vessen! Már pénteken indult a fesztivál, ugyanis a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény év végi táncvizsgája szórakoztatta a Szabadtéri Színpad közönségét.

grill1
Szombaton délelőtt 10 órakor hivatalosan is megnyitották a VI. Grillétel- és Sörfesztivált. Rövid beszédet mondott Katona Ilona marketing igazgató (Magyar Turizmus ZRt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság), Máté Lajos (Vendéglátó Egyesült elnöke) és Zsíros Renáta, a SZLAMI igazgatója. A fesztiválok éve van, így próbáltak a korábbinál színvonalasabb rendezvénnyel készülni, mondta Máté Lajos.

 

grill6Szebb sátrakat állítottak, melyek alatt ínycsiklandó illatok terjengtek két napig. Grillezett húsok, zöldségek, édességek, kenyérlángos, minden, mi szem-szájnak ingere. Az ételek mellett árusok is kínálták portékáikat, lehetett kecske sajtot vásárolni, kézzel készült szappant, üvegékszereket. A gyerekek számára ugráló várat állítottak, lufit fújtak. Aki eleget evett, a nézőtérről tekinthette a 9. Pünkösdi Sokadalmat, melyről külön beszámolunk. Szombat este a debreceni Desperado zenélt élőben, majd a helyi Pop Secret Band. Vasárnap a Gyermeknapi rendezvények zajlottak szintén a Szabadtérin.  Remélem egyetértenek, tényleg színes hétvége volt!
Az eseményeken készült fotókat keressék KÉPGALÉRIÁNKBAN!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)