Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Előzetesben a rablók

bilincsA Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe két férfit a napokban, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

 

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves hajdúszoboszlói és 22 éves hosszúpályi férfiak Hajdúszoboszlón az utcán bántalmaztak egy 27 éves helyi fiatalembert és elvették mobiltelefonját. A bántalmazott 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy a 22 éves gyanúsított aznap délelőtt a sértettel együtt felvette annak segélyét, majd italozni mentek, ahol csatlakozott hozzájuk a 19 éves gyanúsított is. Később mikor a sértett haza indult a két férfi utána ment, egyikük a földre szorította és elvette telefonját. Pénzét csak azért nem tudták elvenni, mert egy közelben dolgozó biztonsági őr megjelenése megzavarta őket.  Ekkor a gyanúsítottak elfutottak.

A bejelentést követően a rendőrök a közelben hamarosan elfogták őket. A két férfi nem ismeretlen a hatóság előtt, egyikük ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt jelenleg is folyik eljárás, 22 éves társa ellen, pedig lopás bűncselekmények miatt vádemelési javaslattal fejeztek be az elmúlt évben eljárásokat.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)