Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Hőség Hajdúszoboszlón

hoseg_3

Hirtelen köszöntött be az igazi nyár, nemrég még kabátban jártunk, azt hittük esős évszak van, most pedig igyekszünk minél kevesebb ruhát magunkra húzni, olyan nagy a forróság. A maihoz hasonló hőség víz nélkül elviselhetetlen. Elsősorban inni kell belőle sokat, de egy fürdővárosban pancsolni sem árt!

 

Persze mindenki nem tud a strandra, vagy inkább az UVB sugárzás mentes Aqua – Palaceba menni és bizony a tartós 30 fok feletti hőmérséklet megviseli az egészséges szervezetet is, de a gyerekeket, betegeket még fokozottabban veszélyezteti a hirtelen jött hőség.

Hajdúszoboszlón ma is folyamatosan szirénázott a mentő, nehezen birkózunk a meleggel. Legyenek óvatosak, a kerti munkákat kora reggel, késő este végezzék. Igyanak több folyadékot a megszokottnál, mindig tegyenek egy palack vizet táskájukba, ha útnak indulnak. Aki pedig teheti, strandoljon, használja ki, hogy városunkban milyen fantasztikus lehetőségek vannak. Ma, annak ellenére, hogy hétköznap van és még nincs vakáció, elég sokan úgy gondolták, csobbannak egyet Hajdúszooszlón.

hoseg_1hoseg_12hoseg_16

A hőség pedig tovább folytatódik, hétvégére II. fokozatú hőségriadót rendeltek el. Vigyázzanak a bőrükre is, a világos bőrűek és a gyerekek nagyon hamar leégnek, erős a sugárzás. A drogériákban, patikákban kimondottan gyerekek részére árulnak naptejet, krémeket, feltétlenül szerezzenek be egyet a nyárra. És a sok faktorú készítmény nemcsak strandoláshoz szükséges, az utcán, kirándulások alkalmával is leéghetünk. Megelőzni mindig könnyebb a bajt!

 

hoseg_16hoseg_19hoseg_13

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)