Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Bajnok a Szoboszló!

_focilabdaKét meccsel a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság vége előtt már valószínű, hogy városunk felnőtt csapata bajnok!

 

 

A Hajdúszoboszlót szorongató Sárrétudvari csapata június 12-én, szombaton hibázott Kaba ellen. A HSE 13-án, vasárnap még Derecske csapatát fogadja, valamint 19-én játszik Bárándon. E két meccs eredménye gyakorlatilag nem számít, a csapat -reméljük- megnyerte a bajnokságot!

Sárrétudvari csapata jelenleg 61 ponttal rendelkezik, csapatunk 64 ponttal vezeti tabellát. Ha a legrosszabb esetet vesszük számításba, azaz a HSE kétszer kikap, akkor marad a 64 pont. Sárrétudvari már csak egy mérkőzést játszik, ha ott nyer, szintén 64 pontja lesz. Ekkor a több győztes meccs, majd a több rúgott gól dönt, ebben pedig jobban áll a helyi alakulat! (Megjegyzem, matematikai esélye lehet a Sárrétudvari csapatának is, mert lőtt gólban ugyan jócskán le vannak maradva, de mi van ha megtáltosodnak? A tét nem kevés, és tudják semmi sem lehetetlen, nem szeretnénk elkiabálni a hajdúszoboszlói győzelmet, de foci VB ide, vagy oda minket elsősorban a HSE eredménye érdekel!  Nagyon szurkolunk a helyieknek!

 

Bízunk benne, hogy rövidesen bajnokokat köszönthetünk, természetesen akkor újra beszámolunk a csapatról, és arról, hogyan képzelik a jövőt!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)