Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

rendorautoHalált okozó testi sértés Nádudvaron

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya két férfit vett őrizetbe tegnap, akik a megalapozott gyanú szerint 2010. június 13-án hajnali 02.00 óra körül Nádudvar, Széchenyi utca Fő utca kereszteződése közelében bántalmaztak egy 40 éves helyi férfit, aki a bántalmazás következtében életét vesztette.

 

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a két gyanúsított és a sértett előzőleg már egy szórakozóhelyen is összeverekedett. A 18 és 33 éves nádudvari férfit őrizetbe vették, ellenük halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárás tovább folytatódik. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előzetes letartóztatásukat indítványozza.


A Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Életvédelmi Alosztálya eljárást folytat rablás bűntett bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő, 2010.05.21-én, pénteken, 17 óra körüli időben Debrecen, Faraktár utcán egy idős 77 éves hölggyel megismerkedett az utcán, majd hazakísérte. Az idős hölgy gyanútlanul beengedte a nőt kertes házába, mivel azt mondta neki, hogy ő is ilyen házat szeretne. Több órát eltöltöttek beszélgetéssel, majd váratlanul az elkövető esernyőjével, 3 alkalommal fejbe vágta az idős hölgyet, és ezzel párhuzamosan felszólította, hogy adja át részére az összes otthon tartott készpénzét. Az idős hölgynek csupán 2.000 forintja volt, melyet átadott támadójának, aki ezt követően távozott a lakásból, úgy, hogy rázárta a hölgyre saját háza ajtaját. Ezt követően a sértett 21 óra körüli időben értesítette a Rendőrséget. Az idős hölgy a támadásból kifolyóan 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövető kb. 165 magas, vékony testalkatú, beesett, vékony arcú, 40-45 év körüli nő, szőkés-barna kleopátra frizurát visel, egyenes fru-fru-val. Mindkét kezén több ezüst gyűrű volt, nyakában, fülében ugyancsak ezüst ékszerek voltak.  Az elkövetés időpontjában kékes színű sötét szövetnadrágot, barna alapon fehér mintás átmeneti kabátot, valamint világos pólót vagy zöld inget viselt.

Aki a mellékelt képen lévő nőt felismeri, jelentkezzen a Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Életvédelmi Alosztályán, munkaidőben személyesen (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. sz.) vagy telefonon a (52) 516-400, 27-30-es melléken, vagy munkaidőn túl a 107-es, vagy 112-es segélyhívók egyikén.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)