Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Barátságos energia árak a Barátság Gyógy- és Welness Szállodában

barikiskep A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Welness Szállodában 2010. május 10-én kezdték meg azt a beruházást, mely Európai Uniós támogatással energetikai fejlesztésekre irányul. A beruházás révén mindenki nyer, hiszen a barátságos energia árak, barátságos szolgáltatási költségeket tesznek lehetővé és nem utolsó sorban környezetbarát szállodai megoldásokat!

A Magyar Turizmus Minőségi Díjas hajdúszoboszlói szállodában, már jóval hamarabb szerették volna megkezdeni a munkálatokat, de a pályázatok elbírálása a tavaszi időszakban rendkívül lassan haladt, így a szálloda vezetőségének első körben a vendégekkel kellett megbeszélnie, hogy a májusi és júniusi hónapokban felújítási munkálatok miatt a ház csak fél gőzzel üzemel.

DSC_0001

Az 1976-ban épült szálloda a KEOP-5.3.0 pályázaton több mint 130 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott, melyhez 20 millió forint önerő és 36 millió banki hitel társul. A 180 milliós beruházásból megvalósul a fűtés rendszer teljes korszerűsítése. Kicserélik, a több mint harminc éves öntöttvas radiátorokat és a 11 éve felújított, de már elavult kazánokat. Az új fűtésrendszer által előállított melegre kívülről is vigyázni fognak. Az egész épületet beszigetelik, a 6 cm vastag hungarocell táblák sokat segítenek a téli hidegben és a nyári hőségben egyaránt. A szálloda hőszigetelési tényezője közel 70%-kal javul a felújítás után. A ház színeiben is megújul. A szigetelés után bár marad egy kis zöld a homlokzaton, a sétány legmagasabb háza, pasztellszínekben fog tündökölni, tudtuk meg Istók Csaba szállodaigazgatótól. Kiss Szabolcs műszaki vezető azt is elmondta, hogy a Barátság Gyógyszálló különösen ügyel a környezetvédelemre, és ezért igyekszik egyre több megújuló energiát használni. Az uszoda vizét például napkollektorral melegítik.

 

DSC_0060

A Barátság Szálloda már elkészült és jelenleg felújítás alatt lévő részeit  Sólyom-Vadnai  Klára marketing asszisztens mutatta meg a sajtó számára.

A kései kezdés ellenére a szakemberek azt ígérik a munkálatok határidőre befejeződnek, és július elsejétől indulhat az igazi szezon. A ház vezetősége mindent megtesz ennek érdekében és remélik, hogy vége a válságnak, a nyaralni vágyóknak lesz pénze, ideje és kedve üdülni és pihenésük helyszínéül Hajdúszoboszlót választják!

A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Welness Szállodában 2010. május 10-én kezdték meg azt a beruházást, mely Európai Uniós támogatással energetikai fejlesztésekre irányul. A beruházás révén mindenki nyer, hiszen a barátságos energia árak, barátságos szolgáltatási költségeket tesznek lehetővé és nem utolsó sorban környezetbarát szállodai megoldásokat!A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Welness Szállodában 2010. május 10-én kezdték meg azt a beruházást, mely Európai Uniós támogatással energetikai fejlesztésekre irányul. A beruházás révén mindenki nyer, hiszen a barátságos energia árak, barátságos szolgáltatási költségeket tesznek lehetővé és nem utolsó sorban környezetbarát szállodai megoldásokat!

jdfksfjhajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Welness Szállodában 2010. május 10-én kezdték meg azt a beruházást, mely Európai Uniós támogatással energetikai fejlesztésekre irányul. A beruházás révén mindenki nyer, hiszen a barátságos energia árak, barátságos szolgáltatási költségeket tesznek lehetővé és nem utolsó sorban környezetbarát szállodai megoldásokat!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)