Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Büszkeségeink, a kézis fiúk

Ha valaki Hajdúszoboszló nevét hallja, akkor egyből a fürdő jut eszébe. A sportkedvelők, ezen belül is a kézilabda rajongók azonban jól tudják: Szoboszlónak van egy kézilabda egyesülete is. Méltatlanul kevés figyelmet kapnak a várostól, pedig a Hajdúszoboszló Kézilabda Sportjáért Közhasznú Egyesület játékosaira mindenki büszke lehet. Most ért véget a bajnokság, amelyet a férfi felnőtt NBII-es csapat az 5., az ifi pedig a 8. helyen fejezett be.

 

Ez az eredmény azért is örömteli, mert a fiúk tavaly még a kiesés szélén álltak.Hol jobban, hol rosszabbul játszottak, de összességében derekasan küzdöttek végig, mindent megtettek a győzelemért. Szeptembertől újabb kihívásnak kell megfelelniük, ugyanis ebben a csoportban is bevezetésre kerül a rájátszás. A játékosok dolga a tőlük telhető legjobb eredmény elérése, nekünk szurkolóknak pedig a kitartó biztatás! Reméljük, ahogy a szurkolók létszáma is egyre növekszik, úgy foglalkozik majd a helyi média is egyre többet a hajdúszoboszlói kézilabdával.

A felnőtteknél a legeredményesebb játékos Kovács László (123 gól, a góllövő listán 7.), az ifiknél Kátai Richárd (175 gól, a góllövő listán 5.) volt.

Gratulálunk mindkét csapatnak!

Hozzászólások

 
+2 #1 Klari#cikk#4 2010-06-18 08:05
Köszönjük az értékes információkat és mi is gratulálunk a hajdúszoboszlói kéziseknek! Sőt, arra szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy írjon és szóljon hozzá a városi témákhoz. Ez tényleg szoboszlói oldal, szoboszlói emberekkel, szerkesztőkkel, fotósokkal és olvasókkal, bár ez nem teljesen igaz, mert a világ minden tájáról keresik a Szoboszlói Színest!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)