Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Tiszta Virágos Hajdúszoboszlóért 2010

logoA Hajdúszoboszlói Városszépítő Egyesület az idén is meghirdeti hagyományos virágosítási pályázatát családi és társasházak valamint üdülőtulajdonosok részére környezetünk szebbé, virágosabbá és tisztábbá tétele érdekében.
 
A virágosítási mozgalom 1974 óta működik a városban, s az egyesület ezt a tevékenységet 1989-től önállóan végzi. Minden évben pályázatot hirdet a családi és társasházak lakói, valamint üdülő tulajdonosok részére környezetük szebbé, virágosabbá tételére. Az értékelési szempontok között szerepel a házak tisztán tartásán kívül az utcai rész gondozása a csapadékvíz elvezetése, árkok karbantartása, az udvar, veteményeskert és az állattartás rendezett körülmények közötti végzésének biztosítása. A versenyben résztvevők között díjazásként kertészeti termékek vásárlására jogosító utalványokat, és az eredményes részvételt tanúsító oklevelet oszt ki, melyek átadására minden évben a hajdú telepítés évfordulóján, széleskörű nyilvánosság előtt kerül sor.

 

A versenyben való részvétel és az értékelés szempontjai:

* a lakó és társasház, dűlő rendben, tisztántartása, állagának folyamatos megőrzése

* az utcai rész gondozása, lehetőség szerinti parkosítása, virágosítása, csapadékvíz elvezető árok kialakítása, tisztántartása

* az udvar, kert /gazdasági-veteményes-pihenő rész/ tisztán, gondozottan, gyomoktól, allergén növényektől mentesen tartása

* a rendezett állattartás- környezetet nem zavaró- feltételeinek kialakítása és fenntartása

* gazdasági épületek /istálló-ól-szín/ rendszeres tisztántartása

* megfelelő hulladéktárolás illetve rendszeres elszállítása

Díjazás: a versenyben résztvevő legszebb lakások illetve üdülők tulajdonosainak díjazására az egyesület 20 db 5.000 Ft értékű kertészeti felszerelések vásárlására beváltható utalványt valamint az eredményes részvételt tanúsító oklevelet ad ki.

Az értékelés során szemléző csoportunk tagjai minden pályázót felkeresnek.

A pályázaton egyéni jelentkezés alapján lehet részt venni az alábbi jelentkezési szelvény kitöltésével, melyet az egyesület címére (4200 Hajdúszoboszló Hősök tere 1.) vagy a Polgármesteri Hivatal Információs Szolgálatára kell eljuttatni 2010. július 15-ig.

A jelentkezési lap letölthető INNEN!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)