Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Hajdúszoboszlói MDF-es lett a Magyar Demokrata Fórum elnöke

mdf_hszob2A Magyar Demokrata Fórum Rendkívüli Országos Gyűlése több mint kétharmados arányban Makay Zsoltot választotta meg a párt elnökének. A küldöttek két jelölt közül választhattak, Makay Zsolt a 172 leadott érvényes szavazatból 116-ot kapott meg.
 

Makay Zsolt Halmiban született 1977. augusztus 16-án. Debrecenben, a Református Kollégium Gimnáziumában érettségizett. Ezt követően felvételt nyert a Debreceni Egyetem politológia szakára, ahol 2001-ben kapott diplomát. 2004-ben a párt Hajdú-Bihar Megyei Választmányának elnöke lett. 2004-től az Országos Elnökség póttagja, majd 2006-tól teljes jogú elnökségi tagja. 2007-ben az MDF Országos Elnöksége alelnökké választotta meg. 2008-tól az MDF Országos Választmányának elnöke.

2002 óta tagja a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének. A 2006-os önkormányzati választások után az MDF-Hajdúvárosok Szövetsége frakciójának vezetője. A Közgyűlés a „nemzetközi és társadalmi kapcsolatok tanácsnokának” választotta meg, hozzá tartoznak a határon túli együttműködések koordinálása és a fogyasztóvédelem megyei szinten való minél jobb érvényesítése.

A Magyar Demokrata Fórum új elnöke a küldöttektől arra kapott felhatalmazást, hogy egy valódi jobbközép pártot építsen fel és ennek megfelelően egy új szövetségi rendszert hozzon létre. Ezért Makay Zsolt MDF elnök már a következő napokban tárgyalásokat kezdeményez a jobbközép pártokkal és azokkal a civil szervezetekkel, amelyek értékrendje közel áll a Magyar Demokrata Fórumhoz és amelyek a társadalom valós problémáinak megoldásáért dolgoznak. Makay Zsolt legfontosabb feladatának azt látja, hogy az önkormányzati választásokon el tudjon indulni az MDF és azon sikerrel szerepeljen. Ehhez sürgősen meg kell kezdeni a párt helyi szervezeteinek revitalizációját, újjászervezését.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)