Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Áttáncoltuk az éjszakát Hajdúszoboszlón

nap_unnep_19Kicsit előre hozva az év legrövidebb éjszakáját, szombaton sokan buliztak városunkban. Minden bizonnyal a legtöbb érdeklődő a Kovács Máté Városi Művelődési Központ által szervezett programra érkezett a Szabadtéri Színpad elé. A Groovehouse, a Brazil tánccsoport és a Party Band gondoskodott a jó hangulatról.

Bár az időjósok ijesztgettek az esővel, az égiek mégis kegyesek voltak. Június 19-én egy csepp eső sem esett Hajdúszoboszlón. Napközben nem volt rekkenő hőség, este pedig a lehető legjobb idő volt ahhoz, hogy hajdúszoboszlóiak és a városba érkező vendégek jól érezzék magukat.

nap_unnep_30Fazekas László az est házigazdája köszöntötte a Nap Ünnepére érkezőket, majd a Groovehouse adott másfél órás koncertet. A Hajnal című dal közönség által előadva nagyon jól sikerült, láthatják majd az együttes honlapján, és persze hamarosan nálunk is lesz egy rövid videó, melynek végén megmutatjuk, kik a legifjabb Groovehouse rajongók Hajdúszoboszlón.

 

nap_unnep_5Sokan kifejezetten a 23 órára beharangozott Brazil tánccsoportra voltak kíváncsiak. A nézőtéren egy gombostűt sem lehetett volna leejteni és az idő múlásával a hőmérséklet csak nőtt. Három gyönyörű lány, igazi szambás csípőmozgással és két fiú, akik párductestű harcosokként küzdöttek a színpadon. Aki nem tudja mi az a capoeira, még komolyan is vehette a látottakat!

 

A remek programokról még olvashatnak oldalainkon, hiszen a táncosokkal készült interjút és rövid videót pár napon belül feltöltjük!

 

 

Az este további képeit keressék GALÉRIÁNKBAN!

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)