Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ismét Szoboszlón a mentőhelikopter

mentohelikopt1er_Ma délután három óra után néhány perccel sziréna és sajnos a jól ismert rotor hang Hajdúszoboszló légterében. Rosszulléthez riasztották a mentősöket, akik percek alatt érkeztek a betegért. A mentőhelikopter pilótája is gyors volt.  A lehető legkisebb helyre szállt le, sajnos hiába.

A hajdúszoboszlói és debreceni mentősök összehangolt, gyors és a képek alapján látható, szinte hihetetlen munkájának köszönhetően a betegeknek lenne esélyük. Két mentőkocsi, teljes személyzettel és a mentőhelikopter.  Az ügyeletesek  a központtal, mindent összevetve több mint tíz ember, akik fél szavakból is megértik egymást. Sajnos mindez már megint kevés volt. A debreceni férfit többszöri újra élesztés után veszítették el.

mentohelikopt2er_mentohelikopt3er_mentohelikopt4er_

mentohelikopt5er_mentohelikopt6er_mentohelikopt7er_ 

A helikopter pilótája Hajdúszoboszló Debrecen felőli részén, az egyik benzinkút szerviz útjára tette le a gépet, hogy a forgalmat csak egy percre, a le és felszálláshoz kellett megállítani.

mentohelikopt8er_mentohelikopt9er_mentohelikopt10er_

 

 

Szoboszlói Színes– Buzási László – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)