Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szombaton ballagtak az általános iskolás diákok

ballagas_22Pénteken az egész város bolondos hangulatban volt a nyolcadikos diákok jóvoltából, szombaton pedig sokan ünnepelhettek Hajdúszoboszlón.  A végzősök általában szép bizonyítvánnyal és biztos továbbtanulási lehetőségekkel hagyhatták el az iskolát.

 A ballagások egy időben voltak, minden diák és anyuka, nagymama egyszerre  szeretett volna fodrászhoz menni, és a virágboltok forgalma is óriási volt, a nagy rohanás azonban már rég a múlté. Csak a szépre emlékszik mindenki, mint ahogy azt a búcsú beszédekből hallhattuk. Bár voltak gondok az elmúlt években, főleg a vége felé, a tinik már csak ilyenek és lehet nem is velük van a baj. A tanároknak bizony lépést kell tartani a fiatalokkal, a tizenéveseknek pedig be kell tartani bizonyos szabályokat ahhoz, hogy ne csak megszólalásig legyenek jó csajok, illetve pasik. Szóval tanulni kell, és aki ezt felfogja, rossz gyerek nem lehet! Gratulálunk minden végzősnek és persze nem csak a nyolcadikosoknak, a nagyobbaknak is, akikről nem írtunk az érettségi idején. Minden hajdúszoboszlói ballagónak kívánunk szép nyarat és eredményes, továbbtanulós éveket!

ballagas_3ballagas_8ballagas_26

 

Ha kíváncsi hogyan ballagtak a 8. osztályosok klikkeljen IDE!

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)