Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

SEGÍTSÜNK AZ ÁRVÍZKÁROSULTAKON!

arviz-1323A Magyar Köztársaság történelmének eddigi legnagyobb rendőri mozgósítását éltük át az elmúlt napokban. Az ország több területén kialakult árvízi veszélyhelyzet kezelésében rendőrök ezrei vettek részt, a gátak, emberéletek, házak, anyagi javak mentése érdekében.

 

A Magyar Köztársaság Rendőrsége nem csak a veszélyhelyzet elhárításában, hanem azt követően a lakosság életkörülményeinek javításában is aktív szerepet vállal, így saját kezdeményezésére elindított egy önálló, az árvízkárosultak megsegítésére irányuló segélyezési rendszert, amelye a rendőrségi és lakossági adakozók felajánlásainak gyűjtésére, és a szükséges helyre való továbbítására irányul.

Az állománytól és a lakosságtól érkező pénzbeli támogatást a Belügyminisztérium által létesített, „segítsünk az árvízkárosultakon” 10032000-01220122-50004009 számlaszámra várják. Tárgyi adományokat (elsősorban tartós élelmiszert, tisztító-takarítószert és ruhaneműt) Hajdú-Bihar megye minden rendőrkapitányságára és határrendészeti kirendeltségére be lehet vinni.

 

Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság
4200 Hajdúszoboszló Rákóczi u 4.
06 52 558-510
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Dr. Diós Szilvia r. alezredes

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)