Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

INFORMÁCIÓS NAP HAJDÚSZOBOSZLÓN

DSC_0008 Június 28-án  15 órától tartották a Hajdúszoboszló HVI Irodában azt az INFORMÁCIÓS NAPOT, ahol elsősorban vállalkozások tájékozódhattak az aktuális pályázati lehetőségekről.

Az információs nap célja, hogy a kistérség potenciális pályázóit, Vargáné Kányási Judit kistérségi koordinátor és Szemán Zsuzsa HVI Irodavezető tájékoztassák az aktuális és a közeljövőben várható pályázati kiírásokról.

DSC_0004

Először  Vargáné Kányási Judit kistérségi koordinátor a    GOP pályázatokról beszélt, majd az   ÉAOP és  OFA pályázat mikro – és kisvállalkozások részére kiírt aktuális pályázati lehetőségek következtek. A fórumon az érdeklődők megtudhatták a pályázati feltételeket, jogosultságokat, beadási határidőket. A támogatás mértékét és hogy,  mire és mekkora összegre érdemes pályázni.

DSC_0022

A támogatási összeg a minimum 1 millió forinttól a  maximum 100 millió forintig terjedhet, az önrész szintén változó, a támogatás mértéke általában  30-50 százalék között mozog és a megvalósítandó célok is változatosak lehetnek. Cél a  fejlődőképes vállalkozások megteremtése. Lehet ipartelepet bővíteni, vagy létesíteni, új munkaerőt megcélozni. A legfontosabb a kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk növelése.

DSC_0009

Az   ÚMVP legfrissebb információit Szemán Zsuzsa HVI Irodavezető osztotta meg a hallgatósággal.

A szakemberek hétfőn még arra bíztattak mindenkit, hogy keressék a pályázati lehetőségeket és éljenek is velük. A tanácsadás teljesen ingyenes és a pályázatok, elméletileg mindenki számára elérhetőek!

DSC_0018

Írásunk végén még egy információ, minden bizonnyal ebben a felállásban ez volt az utolsó információs nap a Kenézy utca 29/ a alatt. Július 1-től a Vidékfejlesztési miniszter felfüggesztette a HVI irodák működésének támogatását. Mindezt az érintettek előző nap délben tudhatták meg az internetről. Bővebb információval a napról napra változó helyzet miatt később tudunk szolgálni.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)