Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Brazil show Hajdúszoboszlón

nap_unnep_5Június 19-én tartották Hajdúszoboszlón a Táncoljuk át az éjszakát címet viselő rendezvényt, melynek keretében léptek a szabadtéri színpadra a brazil művészek. A táncos éjszaka után nagy volt az érdeklődés a csoport iránt, a Szoboszlói Színes e-mailben kért interjút.

Kérdéseinkre a csoport tagjai és menedzserük, Reinhardt Susanne válaszolt.

Honnan jöttetek, mióta dolgoztok együtt?

Brazíliából jöttünk. Néhányunknak vannak rokonaik, más nemzettségekből, de alapjában véve brazilok vagyunk. A csoport több tagjának van családja Magyarországon, és vannak, akik nem rég jöttek az országba. Szeretünk táncolni. Gyermekkorunk óta tanulunk minden táncos műfajt és persze az sem elhanyagolható, hogy a vérünkben van a szamba. A Brazil egy speciális kultúra: a zene és tánc a fő kellékek. A brazilok érzelmük kifejezésére a táncot és éneklést használják.

Mennyi gyakorlás szükséges egy ilyen szintű show megteremtéséhez?

Akkor próbálunk edzéseket tartani, amikor mindenki jelen tud lenni. Igazodunk egymáshoz. Mi meglátogatunk néhány tánc kurzust és próbáljuk magunkat tökéletesíteni, amennyire csak lehetséges. Az edzések mindig viccesek és egyben komolyak is. Kijavítjuk a hibáinkat és próbálunk a show-ba még több elképesztő elemet belerakni. Rengeteg tánc és akrobatika, amihez természetesen óriási állóképesség, hajlékonyság és erőnlét szükséges.

Az előadáson látszott, hogy nem csak munkatársak, barátok is vagytok.

Mi egy nagyon boldog csoport vagyunk és persze barátok. Sok időt töltünk egymással. Rendezünk más programot is, van például egy speciális alkalom minden évben, a mi karácsonyi partink. Néhány héttel Karácsony előtt neveket írunk kis papírokra és mindenki vásárol, készít egy kis személyes ajándékot a húzott illetőnek. A brazíliai specialitások főzése és fogyasztása közben átadjuk egymásnak ezeket az ajándékokat. Néhányunk már házas, másoknak partnerük van a többiek még úton vannak az igaz szerelem megtalálása felé. De mi még viszonylag egy fiatal csoport vagyunk és a családalapítás még a jövő. Magyarország egy gyönyörű ország, szeretjük a magyar módon elkészített csülkös bablevest. A magyar lányok nagyon rendesek, és az is igaz, hogy ők a világ legszebbjei.

Táncolni is tudnak?

Erre a kérdésre csupán annyi volt a válasz, nézzük meg a show felvételeit! Az előzőeket is, melyek mind azt bizonyítják, hogy a magyar lányok nem csak szépek, mozgásuk is kiváló!

 

 

 

 

      

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)