Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A HUNGAROSPA ahol tud, segít!

arvizA HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói ZRt. az elsők között felajánlotta segítségét az árvízkárosultaknak. Pár héttel ezelőtt ásványvizet küldött azokra a területekre, ahol nem volt ivóvíz, most pedig árvízkárosult gyermekek nyaralását segíti, tudtuk meg Czeglédi Gyulától, a cég vezérigazgatójától.

 

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt., amikor tudomást szerzett róla, hogy az árvíz sújtotta területen problémák vannak az ivóvíz ellátással, úgy döntött, hogy a bajba jutottak segítségére siet. A Borsod Megyei Katasztrófavédedelem irányításával a szállítmány hamar célba ért.

Június 7-én indult útnak  két teherautónyi rakomány ásványvíz a Hungarospa ásványvíz palackozó üzeméből,  előző nap pedig a Református Egyház közreműködésével küldött a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.  ásványvizet az árvíz sújtotta területre. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. így összesen több mint hétezer liter Pávai Vajna ásványvíz adománnyal segítette a borsodi árvízkárosultakat.

Az ásványvizet a MIVÍZ miskolci telephelyére szállítottuk saját autóinkkal, innen már a Katasztrófavédelem juttatta el az ásványvizet a rászorulókhoz, mondta Czeglédi Gyula a cég vezérigazgatója.

A HUNGAROSPA jótékony akciója ezzel nem ért véget. Jelenleg szervezés alatt van a Máltai Szeretetszolgálattal közösen egy akció, melynek keretében árvízkárosult gyerekek strandolását biztosítják. Az Európai Borlovagrend Hajdúszoboszlói Lovagi Széke 40 fő árvízkárosult gyermek részére szervez üdülést Hajdúszoboszlón. A Hungarospa Zrt. Hajdú Kempingjében biztosít sátorhelyet és ingyenes fürdőbelépőt a gyereknek.  A cég Vöröskereszt  alapszervezete pénzadományok gyűjtését kezdte el a fürdő területén a rászorulók részére.

A Szoboszlói Színes arra is kíváncsi volt, hogyan alakult eddig az idei idegenforgalmi szezon a fürdőben. A válaszból kiderült, Hajdúszoboszlón sem kell több eső! Jó lenne, ha végre nyár lenne, mondták a cég dolgozói. "Nem elsősorban az árvízi helyzet, inkább az esős, hűvös időjárás negatív hatását éreztük a május-júniusi szabadtéri vendégforgalomban.  Szerencsére már a vendégek rendelkezésére áll az Aqua-Palace fedett élményfürdő, ahol viszont a vártnál is jobb volt eddig a vendégforgalmunk." A Palace egyébként nem csak eső ellen jó, tető alatt nincs szükség fényvédőre, és egyéb méreg drága, nap és sugárzás elleni-utáni szerekre sem.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)