Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Árvízkárosult gyermekek a hajdúszoboszlói lovas pályán

rapcsak_csalad_1A  Lovasterápia a Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány pályáján péntek délután „terápiás lovas foglalkozás” volt. Az alapítvány és a Porszem Lovas Egyesület önkéntesei hívták meg az árvízkárosult gyermekeket, hogy a ló hátán feledjék rossz élményeiket és érezzék jól magukat!

 

A program sikeres volt, minden gyermek kipróbálta, milyen érzés Pajti és Tódor hátán ülni és nem csak lépésben, mert mint a helyszínen kiderült, a Rapcsák család, igazi profi lovasokat gyűjtött az általuk szervezett táborba. A lányok és fiúk között voltak olyanok, akik több éve lovagolnak, sőt van otthon lovuk. Vagy legalábbis eddig lehetett, mert az ár sok istállót tönkre tett a térségben. Ezen a ponton egyébként érdekes összefüggésekre bukkantunk. Az Otthon Üzletház Sajóládra vitt segélyszállítmányt és a Porszem Lovas Egyesület július 11-i versenyén Magyar Sándor lesz a bíró, aki pont Sajóládról mentett lovakat az árvíz idején. Szóval lehet tényleg nincsenek véletlenek, a hajdúszoboszlóiak segíteni akarnak, és remélhetőleg tudnak is. A gyermekek élménybeszámolójából pedig az derült ki, hogy nagyon jól érezték magukat Hajdúszoboszlón.

rapcsak_csalad_7rapcsak_csalad_12rapcsak_csalad_13

rapcsak_csalad_14rapcsak_csalad_20rapcsak_csalad_16

rapcsak_csalad_25rapcsak_csalad_23rapcsak_csalad_15

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)