Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Gyalog Debrecenből, Hajdúszoboszlóra

Ma hajnalban egy hajdúszoboszlói hölgy tett bejelentést, miszerint férje, aki angol állampolgár és magyarul nem beszél, az éjszaka folyamán gyalogosan elindult Debrecenből, mert lekéste az onnan induló vonatot, s nem ért haza.

 

A hölgy elmondta, hogy sikerült mobiltelefonon beszélnie férjével, aki kimerült, fázik, gyalogosan beragadt egy, az időjárási viszontagságok miatt felázott mezőgazdasági területen, valahol Hajdúszoboszló külterületén, egyik dűlőúton. A járőrök a bejelentőhöz siettek, akik az adatok pontosítása után a hölgy lakásától megkezdték az eltűnt személy keresését. A férfi megtalálása végett a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egész állományát bevonták a kutatásba. A kutatás területe a 4-es számú főútból északi irányba nyíló dűlőutakra terjedt ki, Hajdúszoboszló és Ebes között. A kutatást 36 rendőr végezte, és a munkavégzés zavartalan végrehajtása érdekében 10 fő tartalék maradt a kapitányságon. Segítették a férfi megtalálását a helyi vállalkozók, illetve a helyi Polgárőrség tagjai is, akik terepjáró gépjárművekkel és traktorokkal érkeztek a mezőgazdasági területre.

A kutatás közben érkezett egy újabb bejelentés, hogy Debrecen-Ondód területén a Peresz-dűlőben találtak egy magyarul nem beszélő férfit. A feltalált személy azonos volt a keresett személlyel, külsérelmi nyomok nem voltak rajta, de mivel egy esős, hideg éjszakát a szabadban töltött vizsgálatok céljából, Debreceni Kenézy Gyula Kórház Sürgősségi Baleseti Osztályára szállították.

A kutatásban 36 fő rendőr, 4 fő társadalmi segítő, 2 fő polgárőr vett részt, 5 szolgálati gépkocsival 4 óra időtartamban.

Kelemen Éva r. hadnagy

sajtószóvivő

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2010-08-05 13:02
Hülyeség lett volna az állomáson megvárni a reggeli járatot......
Legalább szerzett némi elfoglaltságot másik 42 embernek!
Falra tudnék mászni az ilyenektől
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)