Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Felnőtt OB-n az Árpád SE úszói!

eger_06Az úszók számára ezen a héten Eger a világ közepe. 35 egyesületből 210 úszó áll rajthoz a szerdától szombatig tartó országos úszóbajnokságon. A versenyzők számára ez lesz az utolsó alkalom az Eb-csapatba kerülésre. A megmérettetésen hajdúszoboszlói versenyzők is rajtkőre állhatnak!

 


eger_07Ludmány László a Hajdúszoboszlói Árpád SE vezető edzője, a Szoboszlói Színesnek a helyszínen elmondta, micsoda nagy dolog, hogy tanítványaik teljesítették azt a szintidőt, ami alapján részt vehetnek a rangos  eseményen. Városunk úszói fiatal koruk ellenére olimpiai, világ és Európa bajnokokkal úszhatnak egy medencében!

 

 

 

Kitekintve az EB-re, Kiss László szövetségi kapitány elsősorban Cseh Lászlótól, Gyurta Dánieltől és Hosszú Katinkától vár sokat,  de kellemes meglepetést szerezhet Verrasztó Evelyn, Mutina Ágnes és Jakabos Zsuzsanna is, valamint a Cseh mellett induló vegyesúszó, Kis Gergő és Verrasztó Dávid.

eger_08A felsorolásban még nincsennek hajdúszoboszlói nevek, de mi nem is vagyunk telhetetlenek! Számunkra az is nagy boldogság, hogy Egerben találkozhattunk ismerős arcokkal!

A magyar úszóktól egyébként a 2006-os budapesti Eb össztermésénél, a hét éremnél (2, 1, 4) többet remél a válogatott szövetségi kapitánya az augusztus 9. és 15. között esedékes margitszigeti kontinensviadalon. Szurkolunk, hogy sikerüljön!

 

 

 

 

 

 

 

eger_02eger_04eger_03

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)