Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Barátság új arca sokkal barátságosabb.

baratsag_20A „Bari” nekünk szoboszlóiaknak ezután is Bari marad. A felújítás után szebb, mint valaha és persze korszerű, energiabarát, ami sokat segít a szolgáltatások színvonalának emelésében.

baratsag_3Hajdúszoboszló legmagasabb szállodája minden korosztálynak mást jelent. Az idősebbeknek egy jól sikerült SZOT üdülést, a középkorúaknak egy jól sikerült média,  vadász vagy farsangi bált, a fiatalabbaknak pedig egy sörre menő küzdelmet a bowling a darts vagy a biliárd asztaloknál. Hivatalos nevén a HOTEL BARÁTSÁG ismét megújult. A felújítás utáni avatásra érkező vendégeket a bejáratnál Soós Sándor a Luximpex Kft. Ügyvezető Igazgatója és Istók Csaba Szállodaigazgató fogadta. A szálloda különtermében Soós Sándor igazgató Úr bevezetőjében felelevenítette a hotel születésének és felújításainak legfontosabb állomásait, majd nagy pontossággal ismertette a mostani felújítás részleteit. Elmondta, hogy a tavaszi hatalmas szervezést igénylő munkához 130 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak,  a 30 százalék önrészt pedig saját erőből és banki hitelből finanszírozták. A jelenlévők megtudhatták, hogy ebből a pénzből sikerült a nyílászárókat kicserélni, korszerű energiatakarékos műanyagra. Az épület homlokzata egy 6 cm. vastag hőszigetelést kapott, és megújúlt a külső színvilága is. A fűtési rendszert is teljesen kicserélték, a régi kazánok helyett a legmodernebb kondenzációs szerkezetek kerültek beépítésre. A fűtési korszerűsítés másik fontos eleme volt, a régi öntöttvas radiátorok lecserélése baratsag_16termosztátos lapradiátorokra. A minőségi szolgáltatás érdekében kicserélték az erkélyek korlátait és üvegeit is. A szálloda nem áll meg a fejlesztésekkel, az Észak-alföldi Regionális Operatív Program keretében még januárban pályázatot nyújtottak be a szálloda szolgáltatásainak minőségi fejlesztésére és bővítésére, melynek elbírálása folyamatban van. A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg. Bízzunk abban, hogy legmagasabb szállodánk tovább öregbíti városunk hírnevét és mindennapossá válik a hotel szlogenje, hogy a vendég vendégként érkezik és barátként barátságosan távozik a BARÁTSÁGBÓL.

 

 

További fotók KÉPGALÉRIÁNKBAN!

Buzási László

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)