Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Angoltábor Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói Baptista Gyülekezet szervezésében idén is megrendezésre került az ingyenes angoltábor. Közel 60 lelkes táborozó kezdte meg július 5-én az angol nyelv tanulását. Összesen 6 csoport volt, 4 gyermek és 2 felnőtt: 1 évestől a 60 évesig minden korosztály képviseltette magát. Az Amerikából, többek között Texasból, Georgiaból illetve Kansasből érkező tanárok, valamint a gyülekezeti tagok óriási szeretettel fogadtak mindenkit, függetlenül attól, hogy ki melyik felekezethez tartozik.

Minden nap közös énekléssel kezdődött angol és magyar nyelven. „Így jobban bevésődnek az új szavak és a pontos kiejtés is.”- magyarázták a tanáraink. A kicsik és nagyok örömére számos dalhoz vidám koreográfiát is tanultunk. Ezután a csoportok különváltak és kezdődött az oktatás. A napi 2,5 óra hihetetlenül gyorsan eltelt, észre sem vettük, hogy így repül az idő. Zárásként, vasárnap a gyerekek bemutatták, hogy mit is tanultak a héten. Mindenki nagyon ügyes volt! És persze a közös éneklés a megtanult mozdulatokkal sem maradhatott el.

Azt hiszem, hogy minden résztvevő nevében mondhatok köszönetet a szervezőknek és a tanároknak, amiért ilyen fantasztikus volt a hét! Én személy szerint sokat fejlődtem, nem csak az angol nyelvben, de lelkileg is hatalmas többletet nyújtott az itt eltöltött idő. Új ismerősökre, barátokra tettem szert. Olyan embereket ismerhettem meg, akiknek életében, tetteiben megmutatkozik Isten munkája és szeretete. Mindenkit arra buzdítok, hogy jövőre vegyen részt ezen a programon, mert felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb! God bless you!

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)