Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Összefogás Hajdúszoboszlóért

Az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület indul a helyhatósági választásokon, Hajdúszoboszlón.

Hajdúszoboszlón Dr. Sóvágó László polgármester újra vállalja a jelölést az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület színeiben. Polgármester úr 20 év közéleti tevékenység után és 16 év polgármesterség után továbbra is Hajdúszoboszló város és az itt lakók érdekeit kívánja képviselni és érvényesíteni.

 

Az Egyesület az idei önkormányzati választáson is mind a 8 választási körzetben indít jelöltet, a jelöltek bemutatására jövő héten kerül sor.Az Egyesület kész együttműködni egy újonnan létrejövő, hajdú-bihar megyei civileket tömörítő szervezettel, hogy az elhatalmaskodó pártoskodás helyett a civil összefogás és a helyi érdekek képviselete érvényesüljön a városban.Az Összefogás Egyesület önkormányzati képviselői (szám szerint kettő) már eddig is komoly eredményeket értek el, melyek az itt élők és az ide látogató turisták számára biztosítják az élhetőbb, nyugalmasabb életfeltételeket.

polgarm_logo_2006.12.07-17.48.38

Örömünkre szolgál, hogy a civil, önszerveződő közösségek iránt nagy a nyitottság a lakosságban. Ezért vállaljuk a megmérettetést a helyhatósági választásokon az új, hajdú-bihari civileket összefogó szervezettel együttműködésben.

Hajdúszoboszló, 2010. július 15.

Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)