Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idejük sem maradt a menekülésre.

DSC_0019

A hajdúszoboszlói rendőrök bravúros gyorsasággal rögtön elcsípték a rablókat. A szúnyoghálót kivágva jutott be egy hajdúszoboszlói lakásba 2010. július 9-re virradó éjszaka az a két férfi, akiket a helyszín közelében fogtak el a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság járőrei. A két gyanúsítottat a bíróság azóta már előzetes letartóztatásba helyezte.

 

A csuklyát viselő rablók rátámadtak az ágyában fekvő, felébredő tulajdonosra, szemébe világítottak, ütlegelték, megkötözték, miközben folyamatosan pénzét követelték. A 78 éves férfi nyakához kést szorítottak, megöléssel fenyegették, a szobát átkutatták. A sértett felesége a földszinten aludt, amikor meghallotta a zajokat, és telefonon értesítette egy ismerősüket, aki rögtön hívta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök a menekülő támadók után eredtek és a közelben lévő üres ingatlan területén hamarosan elfogták az egyik támadót akinél megtalálták a sértettől eltulajdonított karórát. Társát, aki a fűbe hasalva próbált elbújni a rendőrök elől, szintén elfogták. A környéket átvizsgálva a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság járőrei megtalálták azt a szeménél kivágott kötött sapkát is, amit a támadásnál viseltek, illetve a sértett nevére szóló iratok és az eltulajdonított pénz is előkerült.

 

DSC_0002

A 35 éves debreceni és 32 éves hajdúsámsoni gyanúsítottak ellen - előzetes letartóztatásuk mellet - felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya az eljárást tovább folytatja.

Hajdú-Bihar MRFK sajtószolgálat

Hozzászólások

 
+2 #1 Guest 2010-07-24 11:07
Köszönet a rendőröknek, egy időre fellélegezhetün k, kettővel kevesebb bűnöző van! Csak sajnos ezek olyanok, mint a szúnyog, leütöd, és kettő száll a helyére...
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)