Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

24 órás horgászverseny a Silver - tavon

peca_2 A Szoboszlói Színes igyekszik pótolni elmaradásait. Esik az eső, a mai programok nagy része elmarad, és így talán jut egy kis idő utolérni magunkat.  Elmaradás szerencsére van bőven és azért szerencsére, mert ez azt bizonyítja, hogy Hajdúszoboszlón nincs uborkaszezon.

 


A verseny június végén volt, de időhiány miatt csak most írunk róla. A tó üzemeltetője régi ismerősünk és szerettünk volna egy hosszabb riportot, de valami mindig közbe jött. Böbe és családja jelenleg a Balaton partján várja, hogy elálljon az eső, tehát a beszélgetésre még várnunk kell, de ami késik, nem múlik. A Silver – tó partjáról még idén nyáron jelentkezünk. Addig pedig nézzék, kinek hogyan sikerült az a 24 órás horgászverseny, melyen szinte megállás nélkül esett az eső. A rossz időt a 14 lelkes horgász jó kedvvel ellensúlyozta, a zsákmány mennyiségét pedig a finom bográcsban főtt pörkölt feledtette.

I. helyezett        Keresztúri Miklós és Kiss Károly 7,76 kg-os zsákmánnyal

II. helyezett       Kiss István és Kiss Árpád 3,88 kilogrammal

III. helyezett      Balogh Zoltán és Nánási Zoltán 2,92-vel

IV. helyezett     Danka István és Kiss Miklós, a zsákmány súlya 1,40 kg.

 peca_3


peca_6

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)