Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Olvasói levél 7.

HVTV, a város televíziója vagy kampány TV?

Egy témát szeretnék feldobni kedves szoboszlói lakosok megvitatás céljából. Egyszerűen, csak mint televízió néző, kíváncsi vagyok, mennyire figyeltek? Figyelitek-e azt a folyamatot, ami most a HVTV-ben és környezetében megy. Nézve az adásokat, azt kell mondjam, ez nem rólunk, a mi városunkról szól, hanem egyes érdekek képviseletéről.
A régi stábot azzal vádolták meg, hogy nem pártatlan és nem korrekt tájékoztatást nyújt. Így Nekik menniük kellett, bár elég gusztustalan volt az eljárás, de ez most mellékes. Mivel folyamatos néző voltam, mondhatok véleményt és ezt a vádat csak cáfolni tudom és kreáltnak találom. Ha már Ők, (mármint a régiek) rosszak voltak, hát legyen  jobb. Jobb?
Fél éven keresztül kellett a városnak elviselni és fizetni(!) egy tartalmilag és formailag is nézhetetlen műsort. A megbízott főszerkesztő Tibai Irma arra nem volt képes, hogy egy élő adást csináljon, mondván a régiek mindent tönkre tettek. Ment ez fél évig. Ezt a minőségi romlást látták a kedves képviselők is, mert hát nehéz volt nem észre venni, és persze ők okozták a változást.  Hoztak is egy új debreceni főszerkesztőt. Nincs is ezzel baj, bízunk a jobb és pártatlan médiában. Azért ebben is van némi érdekesség, mert hát biztosan nagyon okos, jó szakember és mindent tud a mi kis városunkról, de Szoboszlón nem találni ilyen kvalitású embert? Mi nem a helyieknek kellene, hogy munkát adjunk? Szóval érdekes a dolog, de az még furibb, hogy a volt, megbízott főszerkesztő maradt és most, mint szerkesző riporter dolgozik a cégnél. Minősíteni nem szeretném, mert az élet és a néző társaim biztosan megteszik. Az is bántja a szemem, hogy egy képviselő, Majoros Petronella, aki a régi stáb menesztésében aktívan részt vett, most a képernyőn, mint riporter (??? vagy nem tudom a titulust)  szerepel és népszerűsíti magát. A jó ízlés határait bivaly erősen feszegeti cselekedete, de ezek után a választópolgár legalább látja, mi is volt a célja a HVTV átszervezésével. Képernyőre akart kerülni.  Most ő ingyen kampányol, vagy esetleg pénzt is kap érte, mint képviselő? Vagy csak karitatív munkát végez a TV-nek? Ha ez lenne, akkor is gusztustalannak tartanám egy választási kampány idején.
Vagy az nem meglepő egy kicsit, hogy egyes képviselők, mint pl. dr Rácz Tiborné, többet szerepel a röpke fél éves új TV- ben, mint az előző négy éves ciklusban, és ő beszél az egészségház rekonstrukciójáról, alig szót adva az intézmény főigazgatójának? Mi ez, ha nem kampányolás vagy a média felhasználása. Szóval van profi, pártatlan iskolatévénk a mi pénzünkből…amit egyre kevesebben néznek, legalább is az én ismerőseim közül biztosan!


Egy szoboszlói választó!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)