Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Minden hétvégén gazdag program a strandon.

DSCF2850

Az aranybarna, forrásvíz illatú nyáresti hangulat, kellemes hőmérséklet, kiváló műsor, nagyszerű előadók, gyönyörű ruhák. Röviden így lehetne összefoglalni a szombat esti Tihanyi Vándorszínpad műsorát. Az Operett Parádé Gálán a társulat tagjai teljesen elkápráztatták a jelenlévő közönséget.

 DSCF2972

Ezt a műsort az igényesebb kulturális műsorra vágyó nézők élvezték igazán. A nagyszínpad nem sokáig marad üresen, hisz ezen a hétvégén is várják a vendégeket péntek este 9-től hajnali 2-ig.

DSCF3024 

 


DSCF3048

 


A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére egy több állomásból álló rendezvénysorozat indul  „STRANDOK ÉJSZAKÁJA” címmel.

 plakat2_500_500_2010080990439_206

A „Strandok éjszakája” a rendezvénysorozat induló pillére. A Hungarospa strandja augusztus 13-án 21.00 órától hajnali 02.00 óráig tart nyitva. Az éjszakai fürdő egyiptomi és ezoterikus hangulatban fog eltelni. Ugyanis 21.30-kor Egyiptom uralkodója, a Fáraó díszes kíséretével együtt bevonul a színpadra és várja a hangulatos műsort. Mind a Fáraót mind a közönséget hastáncosok és indiai táncosok szórakoztatják, majd DJ Pufi lepi meg a vendégeket egy kis keleties jellegű diszkó zenével. A műsorok alatt, aki kíváncsi a jelenére és jövőjére, jósnőnél érdeklődhet a számára fontos kérdésekről. Ennek az éjszakának a leglátványosabb természet adta eleme a nagy augusztusi csillaghullás, a Persedia meteorraj!

Az éjszakai fürdőre a belépő 1.500 Ft/fő.

Mindenkit szeretettel vár és kellemes kikapcsolódást kíván a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. !

Szoboszlói Színes– Buzási László – Fotó: Hungarospa Zrt.

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)