Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Emelt fővel, mosolyogva!

images

Így szeretek járni az utcán. Keresni az emberek tekintetét, fogadni köszönésüket és válaszolni kérdéseikre. Nekem ez az alap. Sokan azonban nem így közlekednek. Kizárólag cipőjük orrát látják, rohannak, és nem mernek az emberek szemébe nézni. Ennek a problémának számtalan oka lehet, az egyik például súlyos gerincbántalmakra vezethető vissza.

Ha ugyanis egyszer, akár csak egyetlen egyszer, az emberi test tartó szerkezete meghajlik, a fej bizonyos térben és időben előre billen, és az izmok onnantól kezdve nem képesek engedelmeskedni a tudat még esetleg megmaradt utasításainak. Sajnos sokan kénytelenek ismerni ezt az állapotot. Nehéz időket élünk és a gondolkodók mosolyogva vélik felfedezni a történelmi hasonlóságokat. Vannak enyhébb és súlyosabb gerincbántalmak, és én szeretném azt hinni speciális gyógytornával a tartáshibák orvosolhatók. A Szoboszlói Színes ehhez kíván segítséget adni, minden normálisan gondolkodó ember számára, nemtől, életkortól, vallástól és politikától függetlenül! Vessünk véget a kényszertartásnak, nyilvánítsunk véleményt bátran, őszintém és főleg tényszerűen. Aki mer, az nyer! Meg különben is tudják: Gyáva népnek nincs hazája! Nekünk hajdúszoboszlóiaknak, a térségben élőknek és dolgozóknak kell okosan és jól dönteni!

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)