Payday Loans
2024 április 16, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Boldog karácsonyt, mindenkinek

_Fenti_kis_kpTél volt, hó esett és jöttek az ünnepek, a HVTV arculatának alapító tagjai pedig az elmúlt napokban, lépten-nyomon azon gondolkodtak, hogy mit mondjanak az embereknek, akik egyáltalán nem értik, mi lett a tv-vel?

 

Hova lettek a megszokott arcok, a várt hírműsor, a szépen és igényesen összeállított magazin, a pontos és jó adáskezdés, a remek zenék, főleg az adás végéről? Mivel a november 26-i testületi ülés után a megbízott főszerkesztő egyetlen régi műsorvezetőt sem hívott fel telefonon, senki nem is ment a stúdió környékére sem.  A lakosság pedig keresi Őket…

A legszomorúbb talán az a dologban, hogy a stáb tagjai nagyon készültek az idei karácsonyra, igazi ünnepi adással szerették volna Hajdúszoboszló lakosságát meglepni, hiszen december 26.-án éppen 15 éves a HVTV!

Pontos listát írtak, hogy az elmúlt években kik segítették a műsorkészítést, és persze azt is számba szerették volna venni, mi minden történt az eltelt idő alatt.

A Tigris virágboltban adventi koszsorút készítettek, a politika azonban nem hagyta a kibontakozást, a gyertyákat már mások gyújtották. A közpénzen fenntartott szerkesztőségben ugyanis nem lett volna szabad, csak úgy megkérdezni a tisztelt képviselőktől, hogy ki mit tesz a város érdekében? Azt meg főleg nem, hogy ki mit tett ellenében! Azt pedig egyenesen bűn volt kimondani, hogy a honatyáknak kutya kötelességük beszámolni az általuk végzett munkáról!

Erről a bizonyos november 26-i testületi ülésről minden bizonnyal még nagyon sokat fog hallani a város, az ünnep hangulatát azonban egészen egyszerűen bűn lenne elrontani vele, ezért inkább nézzük a dolgok pozitív oldalát. Tudják, minden rosszban van valami jó és még a mesékben is az áll, az elmúlás mindig új dolgok kezdete, amitől nem szabad félni. Szóval cirka két hét alatt akár meg is köszönhetnék a tévések a helyi narancsosoknak, meg annak a két függetlennek, hogy szétverték a stábot, de persze a melót nem vihetik el egyedül. Az elmúlt 15 év ugyanis egyáltalán nem volt egyszerű a mini szerkesztőségnek!

Miután a tv-sek a több mint egy évtized alatt tökéletesen megtanulták, hogyan kell szinte ingyen, rossz körülmények között, gyorsan és pontosan dolgozni, - a szerkesztőség éves költségvetése ugyanis állandóan minimális volt - minden bizonnyal barátaik segítségével az sem lesz számukra nagy megterhelés, hogy időszaki újságot adjanak ki, melyben végre függetlenül írhatnak a város dolgairól. Mivel a helyi Fidesz ékesen bebizonyította, hogy választások előtt főleg nem lehet sajtószabadság, ha túl sok egyszínű ül a képviselő testületben, lelkes aktivisták úgy döntöttek egy helyi újság hasábjain tájékoztatják tovább Önöket a hajdúszoboszlói eseményekről, színesen, pontosan és főleg tárgyilagosan.

Persze akit egyszer már a mozdony füstje megcsapott, nem szabadulhat, mozgóképpel szeretné a világot megváltani, meg aztán tudják a Forrás Tv is kapott a tisztelt testülettől ingyen használatra stúdiót, meg szolgálati lakást, szóval a Szoboszlói Színes megteremtői szeretnének tovább tévézni, úgymond ellenzékben a „nagy testvér árnyékában”, csak úgy hobbi szinten, ahogy eddig tették.

Továbbra is szeretnének szép filmeket forgatni a városról, a benne élőkről és az ide látogató vendégekről. Olyan sorozatokkal meglepni Önöket, ami csak a miénk, és ha ezt Önök is szeretnék, tartsanak velük! Olvassák híreiket a hamarosan megjelenő Szoboszlói Színesben és persze az interneten, ahol minden nap friss információkkal várják Önöket januárban induló oldalukon.

Ők még mindig hisznek abban, hogy nincs lehetetlen! Közösen, összefogással minden lehetséges, még a normálisan gondolkodás is! S ha ezt látják politikusaink, akiket mellesleg mi választunk, talán Ők is a fejükhöz kapnak!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)