Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Baráti levél és felkérés egyben

makaist2aMakay Zsolt országgyűlési képviselő, az MDF országos választmányának elnöke levelet kapott a 7. számú választókörzet lakosaitól, civilektől, polgármesterektől és elismert közfeladatot ellátó személyektől, akik arra kérik a politikust, legyen Ő a körzet országgyűlési képviselőjelöltje.

 

Makay Zsolt az előző ciklusban sem hanyagolta el a választókörzetet, számtalan programon vett részt és igyekezett legjobb tudása szerint segíteni a körzet dolgait. Talán pont ezért döntött úgy több civil, akik eddig aktívan nem politizáltak, hogy szintén Őt támogatják.

A politikushoz az elmúlt időszakban több olyan jelzés is érkezett, hogy az előző ciklusban a körzet országgyűlési képviselője elhanyagolta körzetét, erre az észrevételre azonban nem kívánt reagálni. Azt mondta, az embereknek elege van a politikusok felelőtlen ígérgetéseiből és parttalan vitájából. A kampány során egyetlen jelölttársát sem kívánja hibáztatni, inkább arra hívná fel ismét a figyelmet, hogy összefogással minden megvalósítható! Hajdúszoboszló jó úton halad és nem lenne szabad holmi politikai vitában feláldozni a város 20 éve töretlen fejlődését! Makay Zsolt szerint egymás lejáratásából nem származik semmilyen előny és minden annak a fejére hull majd vissza, aki elvtelen és becstelen kampányt folytat majd.

 

makaist1

Újságírói kérdésre elmondta pártja tényleg meghirdette a nyitás politikáját, de nem minden áron és azt is hozzátette, nem akárkivel. A tény, hogy az emberek szemében még a régről ismert SZDSZ-es politikusok élnek, Ők azonban már az újakkal tárgyalnak, mely merőben más. Mindezek ellenére nem szeretnének elhamarkodottan dönteni, ezért erre a kérdésre még biztos többször visszatérnek.

A cél összefogás, nem elvtelenül és mindenképp a körzet érdekében!

 

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)