Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szoboszlói foci - Évértékelés és világnapi beszámoló

szujankaSzücsi bácsit, ahogy a kicsik hívják a neten kérdeztük és Ő hiper sebességgel válaszolt. Mivel kérdéseinkre a válaszok szinte ugyanazok, amit  a HSE honlapján már egyszer elmondott, az anyag első felét onnan válogattuk. A „második félidőben” pedig arról szólunk, milyen volt a tegnapi világnap, ami Szoboszlón szinte egyáltalán nem volt nagy dobra verve.

 

 

 

DSC_0213

- Mivel a HSE életét több éve kísérjük figyelemmel, szolid kérdéssel indítottunk. Tényleg úgy gondoltad van remény vissza jönni és megpróbálni a lehetetlent? Mi volt a legfontosabb cél?

- Én úgy gondolom, hogy az elsődleges célunk az volt - és jelenleg is az -, hogy a csapat végre 3. nekifutásra maradjon bent. Általában minden csapat, aki magasabb osztályú bajnokságba jut fel, ezt a célt tűzi maga elé, így vagyunk ezzel mi is.

DSC_0214

- Az első pont teljesítése után hogyan értékelnéd a  csapat teljesítményét?

- Természetesen az előbb említett célkitűzés tükrében csapatunk erőn felüli, nagyszerű teljesítményt nyújtott, hiszen a 6. hely és a 23 pont dicséretre méltó.
Van azonban hiányérzet bennem, mert néhány mérkőzésen vagy a rutintalanságunk miatt, vagy figyelmetlenség, vagy egyszerűen csak szerencsénk nem volt, sok pontot hullajtottunk. Gondolok itt pl. a Kemecse elleni meccsre, ahol ellenfelünk a 94. percben egyenlített, vagy az újfehértói derbire, ahol 0 : 0 - nál 11 - est hibáztunk.
Volt még néhány ilyen mérkőzés, de természetesen ez már a múlt, remélem tanulunk a hibáinkból. Említésre méltó még, hogy az általában 1 csatáros felállásunkkal is rengeteg helyzetet tudtunk kidolgozni, azonban a helyzetkihasználásunk hagy kívánnivalót maga után. De összességében minden tiszteletem a játékosaimé, nagyon sokat dolgoztak, hogy ilyen eredményt érjünk el.

DSC_0215

 

- Magánemberként mindenkinek van véleménye, vezetőedzőként, szépen, finoman, hogyan jellemeznéd az elmúlt időszak eredményen túli hatásait?

-Negatív hatás talán 2 dolog, amit megemlítenék. Az egyik, ahogy a bajnokság elején több edzőkolléga egyértelmű kiesőként nyilatkozott rólunk. A másik, hogy azért itt, a szabolcsi csapatokkal szemben idegenben nem mindig csak az ellenféllel kellett megküzdenünk...
De rögtön mondanám is az egyik pozitívumot, hogy ezek az edzők a bajnokság során többször megdicsérték a csapatot és elismerték, hogy elhamarkodott volt nyilatkozatuk. Jártunk nagyon kulturált és kellemes környezetben, ilyen pl. a tuzséri, a tiszakanyári vagy a cigándi pálya. Megismertem több szimpatikus és jó szakembert, pl. Fogarasi Zoli barátomat Újfehértón, de mondhatnám Feczkó Tamást Nagyecseden, vagy Kocsis Jancsit Cigándról.
A felsorolás természetesen nem teljes, hiszen nekem személyesen senkivel nem volt konfliktusom, és a csapatot sem érte sehol negatív kritika vagy atrocitás.

DSC_0216

 

-A pihenő után jön a neheze, mi kellene a tuti tavaszi induláshoz?

-Szeretnénk 1-2 poszton erősíteni, de konkrétumok még nincsenek. Tudom, hogy ezen a szinten ilyenkor több csapat is akár 4 - 5 játékossal is beerősít, de mi inkább a meglévő játékosokra építenénk. A bajnokság közben kirajzolódott, hogy mely posztokon vagyunk kicsit gyengébbek, ezeken szeretnénk javítani, ha sikerül.

DSC_0216a

 

-Nem szeretnénk jóslásokra kényszeríteni, csak egy tippet kérünk! Hol lesz a csapat a szezon végén?

-Tudom, hogy a tavasz nehezebb lesz, mint az ősz. Már csak azért is, mert már vannak "kósza" információim, hogy mely csapatok és milyen erősítést terveznek. Ezekkel mi nem tudjuk felvenni a versenyt, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez a csapat képes arra, hogy már ne azért küzdjön, hogy bent maradjon, hanem azért, hogy stabil középcsapatként zárja a bajnokságot.

DSC_0221

 

Szűcs János vezetőedző szereti játékosait, sőt a szoboszlói sportot is, így aztán a Szoboszlói Színes oldalain keresztül is megragadta az alkalmat, hogy minden jót kívánhasson a focistáknak, kicsiknek és nagyoknak, szülőknek, támogatóknak  és persze a szurkolóknak, akik nélkül nem menne a játék.

DSC_0223


-Ezúton szeretném megköszönni játékosaimnak a nagyszerű teljesítményt, vezetőinknek az áldozatos munkát és természetesen nézőinknek a buzdítást - külön köszönet annak a "maroknyi" szurkolónak, aki idegenben is sokszor olyan hangulatot varázsolt, mint ha hazai pályán játszanánk.
Köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket és mellettünk volt az ősz folyamán.
Kívánok mindenkinek jó pihenést, kellemes ünnepeket és boldog újévet!

DSC_0217

A vezetőedzőt kérdeztük a tegnapi világnappal kapcsolatban is.

- Nem láttuk sehol a program hirdetését. Az eseményen fotósunk nem is tudta a lelátót fotózni, annyira kevesen voltak.

- A Labdarugás Világnapjával kapcsolatban sajnos igazad van, ezt sokkal jobban kellene hirdetni, promótálni!

A Foci világnapján először az U11-es csapat játszott egymás ellen, majd az öregfiúk és az önkormányzat csapatai mérkőztek meg, melyen 5 : 4-es öregfiúk siker született. Pályára léptek felnőtt csapatunk játékosai is, akik szintén egymás közti derbivel köszöntötték ezt a napot.A rendezvényen Nagy Bálint az Oktatási és Sportbizottság külsős tagja köszöntötte a megjelenteket. Méltatta a jelen és a múlt helyi futballistáit  és természetesen a jövő reménységeit, a gyerekeket.

A sportházból a Major Étterembe vezetett az út, ahol Bese Csaba vendégelte meg a labdarúgókat, az öregfiúkat és a vezetőket. A vacsora jó hangulatban telt, kötetlen beszélgetéssel zárult az est.

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások

 
+2 #1 Guest 2010-12-13 13:53
Gratulálok a felnőtt csapatnak és az edzőnek! Szép teljesítmény!
Sajnálom ezt a foci világnapot, ha tudtam volna, elmegyek, de sehol sem láttam hirdetést!
Kedves Szerkesztők! Még több focis hírt szeretnénk!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)