Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szoboszló is fehérben

kiskpAz időjósoknak igazuk volt. Csütörtökön percre pontosam érkezett a szél, hétvégére pedig a fehér lepel. A havazás tegnap este kezdődött és a gyerekek nem törődve a vasárnap adta lehetőségekkel, korán keltek és szánkózni, csúszkálni készülődnek.

 


DSC_0044

 


Az országos trendnek megfelelően vasárnap reggelre fehérbe öltözött Hajdúszoboszló is. Eddig még elkerültek bennünket a nagy havazások, hóakadályok sem voltak még ebben a szezonban, tegnap este azonban már sok csúszkáló autót láttunk.  A gyerekek legnagyobb örömére ezüst vasárnap igazi karácsonyi hangulatához nagyban hozzájárul a havas táj.  Ennek is inkább a látványa a fontos, hisz szánkózáshoz sajnos még elég kevés a hó mennyisége. A fontosabb utcákon persze már ez a látvány sincs meg, mert a biztonságos közlekedés érdekében a szakemberek lesózták.

 DSC_0049

 


Hó ügyben eltérőek a felnőtt és gyermek vélemények, de bizton állíthatjuk van megoldás! Ahol autók járnak síktalanítani kell és bizony a járdákat is le kell takarítani, de vannak helyek a városban, ahol lehet gyönyörködni a téli csodában! Fotósunk szemet gyönyörködtető képeket készített  az érintetlen kis mellékutcákon! A későn kelőknek sem kell félni, hogy elolvad a hó, elég ha rákattannak a Szoboszlói Színes képeire!

DSC_0054

DSC_0057

DSC_0059

DSC_0067

DSC_0074

DSC_0075

DSC_0076

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)