Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Visszapillantó - 2010 január

visszapillant_copy2010 decemberében egy éves a Szoboszlói Színes és év végén megnéztük, melyik hónapban mire voltak legtöbben kíváncsiak. Az adatok akár utat is mutathatnának, de bevallom őszintén más a cél.

 

 

A statisztikából egyértelműen kiderül, hogy olvasóink egy könnyed bulvár lapra lennének vevők, sok pletykával és némi botrány szagú politikával. No erre nem voltunk vevők eddig és minden bizonnyal ez után sem. Ám az életben maradáshoz be kell látnunk szükségünk van egy kis lazulásra és persze színesedésre, aminek szeretnénk  eleget tenni.  A Szoboszlói Színes igazi lokálpatrióta lap, minden érdekli, ami kötődik a városhoz és persze igyekszünk napról napra egyre több információt megosztani Önökkel. Ehhez azonban kérünk egy kis segítséget. Ne csak keressenek minket téma javaslataikkal, hanem bátran írjanak és fényképezzenek! Egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel, kész tudósításokat kapunk, őszintén remélem mindnyájunk örömére. Az elmúlt évben többen is rendszeresen küldtek nekünk anyagokat, önzetlen munkájukat ez úton szeretném megköszönni! Remélem írásaik a jövőben tovább színesítik a Színest!

A következő 12 napon keresztül a Visszapillantóban egy hónapot és három címet olvashatnak majd, amiből kiderül mire voltak legtöbben kíváncsiak. Azt szokták mondani  politikai téren, hogy a megválasztott testület tükröt tart nekünk. Olyanok a képviselők, amilyenek a választópolgárok. Országos szinten és kicsiben egyaránt. Én ezt az olvasottságra (Tv nézésre, rádió hallgatásra) is le tudnám bontani.  A statisztika alapján változnunk kellene, de attól tartok túl sokat nem tudunk. Bár információnk van bőven egy tökéletes bulvár laphoz, nem biztos, hogy ez a város érdekeit szolgálná. Maradva az egy éves adatoknál számomra érdekes, hogy Önök  mire kattannak és az egész csapat nevében mondom azon leszünk, hogy ez az állapot hosszú távon elinduljon fölfelé, kimozduljon a város a közöny állapotából. Mi nem mondjuk meg, melyik a jó irány, mi nem akarunk utat mutatni másoknak. Csupán azt állítjuk, hogy érdeklődő és aktív emberekre van szükség ahhoz, hogy a világ és persze benne Hajdúszoboszló, még jobb legyen!

 

Most pedig lássuk melyek voltak a legolvasotabb cikkeink 2010 januárjában. A címre kattintva újra elolvashatják írásainkat.


Baráti levél és felkérés egyben

 

A Magyar Kultúra Napja Hajdúszoboszlón

 

Szoboszló by night

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)