Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Visszapillantó - 2010 március

visszapillant_copyEgy éves a Szoboszlói Színes és év végén megnéztük melyik hónapban mire voltak legtöbben kíváncsiak. Az adatok akár utat is mutathatnának, de bevallom őszintén ennél azért egy kicsit többet szeretnénk.

A következő 12 napon e sorok után egy hónapot,  három – három címet és néhány számadatot olvashatnak majd, amiből kiderül mire voltak és nem voltak kíváncsiak. Azt szokták mondani a választások során, hogy a megválasztott testület tükröt tart nekünk. Országos szinten és kicsiben egyaránt. Én ezt az olvasottságra (Tv nézésre, rádió hallgatásra) is le tudnám bontani. Számomra érdekes, hogy Önök  mire kattannak és az egész csapat nevében mondom azon leszünk, hogy ez az állapot hosszú távon fejlődjön, kimozduljon a közöny állapotából. Mi nem mondjuk melyik a jó irány, mi nem akarunk utat mutatni másoknak. Csupán azt állítjuk, hogy érdeklődő és aktív emberekre van szükség ahhoz, hogy a világ és persze Hajdúszoboszló  jobb legyen!

 

 

Most pedig lássuk mely cikkek voltak a legolvasotabbak 2010 márciusában. A cikk címére kattintva újra elolvashatják.

 

 

Halálos száguldás

 

Kitekintő

 

Az Aqua-Palace Élményfürdő ünnepélyes átadása

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)