Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes Karácsony

enekkar_16Karácsonyi hangverseny a Református templomban

A Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar és a Zichy Géza Zeneiskola tanárai, december végén évek óta megajándékozzák a hallgatóságot szebbnél szebb dallamokkal. Nem hiányozhatnak az ünnepi programkínálatból. Hangversenyük idén is megadta a Karácsony emelkedett hangulatához nélkülözhetetlen alapokat.

 

 

zeneiskola_71Hangversenyt adtak a kicsik is!

A Zichy Géza Zeneiskola tanulói december 16-án varázsolták el szüleiket és a hallgatóságot. A rézfúvósok kezdtek, aztán énekesek és hangszeresek együtt repítették a nagytermet mindenestül Karácsony birodalmába.

 

 

mindenkikaracsonya_20Mindenki Karácsonya

A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében vállalkozók és az egyesület tagjai pénzt, időt és energiát nem sajnálva vendégelték meg a lakosságot december 17-én. A hagyományos karácsonyi programon sok fellépő, köztük a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjai és a Zichy Géza Zeneiskola növendékei szórakoztatták a közönséget. Olyan hideg volt, hogy az Arpeggio Gitáregyüttes tagjainak teljesen elgémberedtek az ujjaik. A mínusz sok fok ellenére a téren sokan voltak, olyan hajdúszoboszlói lakosok is, akiknek igazi ünnep volt a forralt bor és zsíros kenyér. A meleg tea és a pizza. Köszönet a szervezőknek, a fellépőknek és a vállalkozóknak a szép karácsonyi délutánért!

 

nyugdijas_73Derűs Alkony Nyugdíjas Klub Karácsonyi Ünnepsége

Szintén karácsony előtt zsúfolásig megtelt a Hotel Délibáb étterme, év-végi ünnepséget tartott a Derűs Alkony Nyugdíjas Egyesület. A szomszéd településekről is érkező idősek kulturális műsorral ajándékozták meg társaikat.


 

 

 

szanko_6Előre hozott karácsonyi ajándék

Ez volt a múlt heti havazás, az igazi téli érzés és persze a szánkózás öröme. Kár, hogy az időjárás nem veszi figyelmebe az ünnepeket! Látva a havas utcákat, szép lett volna fehérben az egész Karácsony! Persze nem vagyunk telhetetlenek, örülünk, hogy legalább Karácsony másnapjára szebb lett a táj és emlékezünk arra, hogy pont egy hete milyen szép idő volt. Advent negyedik vasárnapján ragyogó napsütésben tündökölt az egész város. A templomokban pedig megtelt minden padsor.

 

Karácsonyi összeállításunkhoz fogadják szeretettel képeinket! Biztosan sokan találnak ismerősöket a fotókon.

Az eseményeken készült további fotókat megtekinthetik IDE klikkelve.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)