Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes Karácsony

enekkar_16Karácsonyi hangverseny a Református templomban

A Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar és a Zichy Géza Zeneiskola tanárai, december végén évek óta megajándékozzák a hallgatóságot szebbnél szebb dallamokkal. Nem hiányozhatnak az ünnepi programkínálatból. Hangversenyük idén is megadta a Karácsony emelkedett hangulatához nélkülözhetetlen alapokat.

 

 

zeneiskola_71Hangversenyt adtak a kicsik is!

A Zichy Géza Zeneiskola tanulói december 16-án varázsolták el szüleiket és a hallgatóságot. A rézfúvósok kezdtek, aztán énekesek és hangszeresek együtt repítették a nagytermet mindenestül Karácsony birodalmába.

 

 

mindenkikaracsonya_20Mindenki Karácsonya

A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében vállalkozók és az egyesület tagjai pénzt, időt és energiát nem sajnálva vendégelték meg a lakosságot december 17-én. A hagyományos karácsonyi programon sok fellépő, köztük a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjai és a Zichy Géza Zeneiskola növendékei szórakoztatták a közönséget. Olyan hideg volt, hogy az Arpeggio Gitáregyüttes tagjainak teljesen elgémberedtek az ujjaik. A mínusz sok fok ellenére a téren sokan voltak, olyan hajdúszoboszlói lakosok is, akiknek igazi ünnep volt a forralt bor és zsíros kenyér. A meleg tea és a pizza. Köszönet a szervezőknek, a fellépőknek és a vállalkozóknak a szép karácsonyi délutánért!

 

nyugdijas_73Derűs Alkony Nyugdíjas Klub Karácsonyi Ünnepsége

Szintén karácsony előtt zsúfolásig megtelt a Hotel Délibáb étterme, év-végi ünnepséget tartott a Derűs Alkony Nyugdíjas Egyesület. A szomszéd településekről is érkező idősek kulturális műsorral ajándékozták meg társaikat.


 

 

 

szanko_6Előre hozott karácsonyi ajándék

Ez volt a múlt heti havazás, az igazi téli érzés és persze a szánkózás öröme. Kár, hogy az időjárás nem veszi figyelmebe az ünnepeket! Látva a havas utcákat, szép lett volna fehérben az egész Karácsony! Persze nem vagyunk telhetetlenek, örülünk, hogy legalább Karácsony másnapjára szebb lett a táj és emlékezünk arra, hogy pont egy hete milyen szép idő volt. Advent negyedik vasárnapján ragyogó napsütésben tündökölt az egész város. A templomokban pedig megtelt minden padsor.

 

Karácsonyi összeállításunkhoz fogadják szeretettel képeinket! Biztosan sokan találnak ismerősöket a fotókon.

Az eseményeken készült további fotókat megtekinthetik IDE klikkelve.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)