Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szilveszter Kemencés módra

P1060543Hozzávalók:

Jó hangulatra vágyó vendégek

Kedves és gyors felszolgálók

Ügyes szakácsok és konyhai dolgozók

Mosolygós precíz pultosok

Szilágyi zenekar

Operett művészek

Pinczés Károly és családja

 

 

 

Elkészítés:

A Kemencés Csárdában minden év december 31. napján elkészítik

 

Elkészítés után:

 

P1060544A Kemencésben a jól összeszokott csapat készült a szilveszter éjszakára, melyre a foglalások a nehezebb anyagi körülmények ellenére bár csak kis mértékben de meghaladták a tavalyi foglalások számát. A csárda személyzete rutinosan feldíszítette a különtermet a szakácsok próbafőzések során igyekeztek tökéletesíteni az ünnepi menüt a zenekar új számokkal bővítette a repertoárját.

 

P1060513A vendégek szépen sorban érkeztek a vacsorára mely előtt az üdvözlőkoktélokat örömmel fogadták. A konyha pontosan elkészült a vacsorával, az ízlésesen tálalt hideg előétel után ínycsiklandozó illatú levesek kerültek az ünneplők asztalára. A leves után már sokan táncra perdültek a zenekar látva a vendégek változó korú összetételét többféle zenei stílusú számmal igyekezett fokozni a hangulatot. A bőséges főételekhez melyek szinte egyenlő arányban nyerték el a vendégek szavazatát /A és B menü / friss saláta is járt. A desszert igazi hagyományos családi recept alapján készült melyet tokaji boros körtével tettek igazi különlegességé.

 

P1060517A vendégek úgy érezhették van mit lemozogniuk mert a tánctér megtelt az asztaloknál szinte csak a táncban elfáradt szilveszterezők ültek de ők is csak néhány percet mert hamar jött a kedvükre levő újabb zeneszám.  Este 2300 órától Operett slágerekkel fellépő művészeké volt a főszerep, a legismertebb és legszebb melódiákat  a közönség együtt dúdolta  a művészekkel akik megérdemelten kapták  a „vastapsot” . Az Új Évet a Csárda tulajdonosa Pinczés Károly köszöntötte mely után durrantak a pezsgők és koccantak a poharak.

 

P1060531A tombola sorsoláson egy szerencsés pár visszanyerte a program árát / a nyertes hölgy elmondta már 3. alkalommal szilveszterezik a Kemencésben/ de többen értékes ajándékokkal kezdhették a 2011-es évet. A vendégek a Kemencés hagyományaihoz híven hajnalban kapták a  malacsültet forgatott burgonyával és pezsgős párolt káposztával . A felszolgálók gyors közvélemény kutatása és az üres tányérok láttán a séfek a felszolgálók és a vezetőség elégedetten bontották pezsgőiket aztán koccintva  kívántak Sikeres Boldog Új Évet!

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)