Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Aerobic Magyar Kupa: két ezüst

kiskpA Gönczy Pál Kéttannyelvű Általános Iskola aerobic csapata, a nádudvari Edit Fitness Se színeiben, 2010. októberben és decemberben STEP UP III. kategóriában négy versenyen vett részt.

 

 

 

DSCF6633

A Magyar Kupa III. fordulójára október 3-án délután utazott a csapat Pécsre, a verseny október 4-én reggel kezdődött. A lányok kemény felkészülés után mérették meg ismét tudásukat. Az délutáni eredményhirdetésig a lányok a szülőkkel, megtekintették Pécs nevezetességeit. Szoros küzdelemben az 5. helyezést sikerült elérniük.

 DSCF6652

Október 22-én Budaörsre utazott a csapat, ahol 3 napos versenysorozaton vettek részt. A lányok nem voltak elégedettek a pécsi eredménnyel, ezért a versenyt megelőző 3 hétben, szinte minden nap edzettek annak érdekében, hogy jobb eredményt tudjanak elérni. 22-én a Magyar Kupa IV. fordulójára került sor, ahol meghozta gyümölcsét a kemény felkészülés. Sikerült megszerezniük a 2. helyezést, és az azzal járó ezüstérmet. Óriási volt az öröm, a boldogság, a lányok, a szülők és az egyesület részéről is. Másnap reggel edzésen vettek részt Budaörs patinás tornacsarnokában, ahol már a vasárnapi Hungarian International Aerobic Openre készültek. Erre a nemzetközi versenyre a világ minden tájáról érkeztek versenyzők. A csapat nagy izgalommal várta a hatalmas megmérettetést. Másnap reggel reményekkel teli indultak a lányok a versenyre, amely nagyon jól sikerült, és nemzetközi ezüstérmet, 2. helyezést tudtak elérni. A két verseny között időt szánt a csapat a kikapcsolódásra is. Október 23-án a Parlamentben jártak, majd a Budai Várban töltötték a délutánt. A 3 napos verseny fárasztó, és megerőltető volt, de a lányok kitartása irigylésre méltó. Élményekkel és két ezüstéremmel gazdagabban jöttek haza.

 DSCF6653

Novemberben már a Magyar Kupa döntőjére kellett készülni, amely december 4-én került megrendezésre Budapesten a VASAS Tánc- és Aerobic Sportkomplexumában. Itt már csak az ország legjobb versenyzői vehettek részt, de a csapat természetesen helyt állt, és szoros küzdelem után, bronzérmet nyert. Ez volt az idei utolsó verseny, de a lányok már a tavaszi Diákolimpiára készülnek gőzerővel.

 DSCF6636

A lányok: Marton Réka, Szabó Dóra, Illés Evelin, Muhi Panna, Papp Anna, Kaszás Hédi, Kovács Fanni

DSCI0030

Felkészítőjük: Örvendi Sándorné Edit néni okleveles aerobic edző

DSCI0012 

Gratulálunk lányok!!!

 DSCI0050

A 2011. évre kitartást, sok sikert, nagyon jó versenyzést kívánunk!

A budapesti versenyről videó megtekinthető a Youtube-on: Aerobic Magyar Kupa 2010. 12. 04. néven.

 

Szoboszlói Színes– Szilvi – Fotó: magánarhívum

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
+1 #1 Guest 2011-01-14 19:08
Hát igen én is benne vok csak éremmel.
Olyan jó volt hogy arany érmesek lettünk :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)