Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nyugdíjas szervezet alakult Hajdúszoboszlón

hszob_nyugdijasDecember 29-én megalakult a baloldali gondolkodású nyugdíjasok helyi tagozata. Kiss Gábor szervező köszöntötte a megjelent szoboszlói nyugdíjasokat, akik közül többen egyetlen párt-nak sem tagjai, de a baloldali értékrendet magukénak vallják, így vállalták a tagozati tagságot.
 

hszob_nyugdijas_01A rövid összejövetelen a közel 20 résztvevő közül a tagozat országos és megyei vezetői is felszólaltak, ismertették a tagozat céljait, működésének szervezeti formáit, lehetőségeit. Elmondták, hogy miként teszik vonzóvá rendezvényeiket, ahol nem csak a politikával foglalkoznak, hanem jut idő az idősek számára szórakozási, ismeretszerzési lehetőségre is. Erről bővebben tájékozódhatnak az érdeklődők a http://mszpnyugdijastagozat.mlap.hu/ címen.

Az alakuló tagozati ülés végén az újévi jókívánságokat pezsgős koccintással erősítették meg. A tagozat alapítói várnak minden baloldali gondolkodású nyugdíjas korút szervezetükbe. Jelentkezőket vár a szervező a +36304889004-es telefonszámon.
Kiss Gábor

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)