Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Mennyi az annyi ???

kiskpAz ünnepek elmúltak, egyre inkább a hétköznapi gondjainkkal foglalkozunk. Szerkesztőségünk a mai napon több meghívót és levelet is kapott. Ezekre a levelekre próbálunk megfelelő választ keresni, de a következő néhány sor jól bizonyítja, hogy mi őslakosok mennyire megszokásból közlekedünk,nem merünk felnézni és észre sem vesszük értékeinket.

 

 Tisztelt Szerkesztőség!

 Az év első két munkanapját az Önök városában töltöttem, üzleti megbeszélésre érkeztem, de volt időm beugrani az Aqua Palace-ba is. Munkámból adódóan az ország nagyon sok városában megfordultam már, sok érdekeset tapasztaltam, de ez mindenképpen dobogós buli. Az Aqua Palace parkolójába beállva a következőket tapasztaltam: ha az uszoda felől érkezem akkor 1500 forintot kell fizetnem egy napra, ha a buszpályaudvar felől akkor megúszom 600 forintból naponta. Amennyiben ez a város szilveszteri tréfája akkor bocsi, de ha ezek a táblák valódiak akkor ezeknek a neve nem tájékoztató, hanem megtévesztő táblák. Ezzel együtt szeretek Hajdúszoboszlóra menni.

 

Székesfehérvári üzletember.                                                              2011-01-04

DSC_0009 

DSC_0006

DSC_0002

 

Hozzászólások   

 
+5 #1 ubi40 2011-01-05 13:04
Na ezt próbálják megmagyarázni az illetékesek.Leg yen mondjuk egy köztes megoldás 1000 forint ha ha ha...........!! !!Ha megyek oda fürödni akkor biztos a buszvég felől megyek,mivel nem akarnék a pénzem ellensége lenni.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)