Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Elkészült az OLVISZ 98 Kft új telephelye Hajdúszoboszlón

olvislogo120px 2010. december 17-én adták át a hajdúszoboszlói iparnegyedben az OLVISZ 98 Kft új telephelyét. A beruházás Európai Unió támogatásával jött létre.A létesítmény összköltsége 79.899.500 Ft volt, melyből támogatás 39.949.750 Ft. Az új, fedett csarnokban a cég munkatársai kulturált körülmények között tudják tárolni, javítani a vállalkozás számára nélkülözhetetlen gépeket. Persze a fejlesztés nem csak a technikának kedvezett. Az épületben kialakításra került mosdó, öltöző, étkező és iroda is. A gépészeti rész megépítésénél elengedhetetlen volt a megújuló energiaforrások kihasználása, ezért pellet-kazán és napkollektor került beszerelésre.
 
  Az átadó ünnepségen részt vett Hajdúszoboszló város önkormányzata képviseletében Dr. Sóvágó László polgármester, aki gratulált a tulajdonosoknak a beruházáshoz. Szintén elismerésüket fejezték ki a közreműködő szervek és Tóth István a Hajdú- Bihar Megyei  Kereskedelmi és Iparkamara elnökségének tagja. Az átadási ceremónián jelen volt  Szathmári Balázs, az ÉARFÜ részéről, mint kapcsolattartó. A nagy napon ismét megtekintette az épületet a beruházás tervezője Kertész Attila, és műszaki ellenőre Kovács Ferenc, valamint az építésvezető, Komódi Gábor. Az eseményre meghívást kaptak a beruházás során munkát vállaló cégek képviselői is. Katona Imre ügyvezető, a generál kivitelezést végző AQUA Generál Kft. képviseletében volt jelen.  
A CELLSPAN Kft hozta létre a csarnokszerkezetet. A Peterman Kft a földmunkák kivitelezésében és anyagbeszállításban vett részt. A RENO-VAKO Kft. a beruházás alapozási és közel 2000 m2 térbetonozási munkáit végezte, amihez a beton anyagot a TBG Kállai Kft. biztosította.
A belső építészeti kivitelezés, a csarnokban lévő szociális blokko a FLAMI 2000 Kft dolgozóinak keze munkáját dicséri, a TERMO-SOLAR Kft. pedig a munkálatokból a fűtés rendszer kiépítését valamint a melegvízellátást biztosító napelemes solar rendszer megvalósítását vállalta.

A beruház csak nem másfél évet vett igénybe, 2009. július 2-án került beadásra a pályázat, december 18-án döntöttek arról, hogy megvalósulhat, és 2010. december 15-én a Generál kivitelező átadta a létesítményt. A tulajdonosok bíznak abban, hogy a pályázat végleges lezárása is hamarosan megtörténhet és a hajdúszoboszlói iparnegyedben felépített telephely a város, és az ország fejlődését szolgálja majd hosszú évtizedekig.

olvis_alja

 

DSC_0210

 


DSC_0205

 


DSC_0165

 


DSC_0154

 


DSC_0166

 


DSC_0168

 


DSC_0181

 


DSC_0188

 


DSC_0191

 


A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)