Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

fenykep1aA Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. június 19-én, a 4-es számú főút 234 km szelvényének közelében megölt egy prostituáltat.

A nyomozás során szükségessé vált a grafikai rajzon látható nő személyazonosságának megállapítása.

 

 

 

Személyleírása:

165-170 cm magas, molett testalkatú, nagy mellű, vastag karú, vastag csípőjű, kerek arcú, 30-33 év körüli fehér bőrű nő. Haja színe szőkés barna, inkább barna árnyalatú, egyenes szálú.

A képen látható nő 2010. június 19-ét közvetlenül megelőző napokban, több alkalommal  megjelent Debrecen – Bocskaikertben, a Vakegér Presszóban és más vendéglátó helyeken, ahol egy nőt keresett felindult állapotban, akinek a fényképét is mutogatta. A grafikai rajzon látható nő egy régebbi, bordó vagy piros színű Lada kombi típusú személygépkocsival közlekedett, melyet egy idősebb férfi vezetett. A nő elmondása szerint férjezett vagy élettársi kapcsolatban él és Nagy Mónikaként mutatkozott be, valamint Debrecenben bolti eladó.

fenykep1

Aki a mellékelt képen látható nőt felismeri, vagy az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Osztályán munkaidőben személyesen (4024, Debrecen, Kossuth utca 20 szám) vagy telefonon a (52) 516-400/ 26-51-es melléken, vagy munkaidőn túl a 107-es, vagy 112-es segélyhívók egyikén.

A bejelentő személyét a Rendőrség bizalmasan kezeli!

 

A HBMRFK Bűnügyi Osztályának tájékoztatása alapján:

Kelemen Éva r. hadnagy

sajtószóvivő

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 29., hétfő, Péter napja van. Holnap Katalin és Kitti napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)