Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Thököly hét a Thökölyben

DSC_0048A Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskolában idén harmadik alkalommal szervezték meg az egész hetes programsorozatot, mely mától kezdve, öt napon keresztül remek programokat tartogat a szoboszlói érdeklődők,  kicsik és nagyok számára egyaránt.

 

 

 


DSC_0069

Az első napon Dr. Sóvágó László, városunk polgármestere és Erdei Gyula, az intézmény igazgatója az osztályok képviselői előtt emlékeztek a nagy hadvezérre. Megkoszorúzták az iskola falán elhelyezett emléktáblát, és felidézték azokat a történelmi eseményeket, amikor Thököly Imrét fővezérré választották.

Az ünnepségen az iskola diákjai műsort adtak.

 P1100030

Az első napon az iskola könyvtárából elő került valamennyi kuruc kori, történelmi könyv.  A délelőtt folyamán  Nagy Csaba tárogató művész rendhagyó órát tartott a közönség legnagyobb örömére.

 P1100009

A Thököly hét rendezvényeiről folyamatosan olvashatnak oldalainkon és nézegethetik  a fotókat, melyek egy részét, például a ma délelőtti eseményekről, Fekésháziné Pallai Erika bocsátott rendelkezésünkre.

P1100029

P1100023

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

Hozzászólások   

 
+3 #1 Guest 2011-01-11 14:42
Helló.(: én a Thököly hatodikos tanulója vagyok,és mindenkinek ajánlanám a Thököly hetet,főleg a pénteki gálaműsort a Béke hotelben 5 óra kezdettel,ahol jó magam is fellépek iskolatársaimma l.:D Remélem számíthatok magukra mint közönség(:
Zsani.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)